ΕΛΛΑΔΑ

Αρχαία Ολυμπία: Αυτό είναι το σίδερο στην παιδική χαρά που χτύπησε σοβαρά η 5χρονη [ΒΙΝΤΕΟ]

Στο Καραμάνδειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, με κάταγμα στο κρανίο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 5χρονη. Τραυματίστηκε στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου η μικρή είχε πάει για να παίξει.

Η 5χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, στη συνέχεια στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και μετά στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (06.05.2023) σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο τραυματισμός της 5χρονης έγινε όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε ένα σίδερο, το οποίο προεξείχε από ένα πεζούλι.

Το παιδάκι χτύπησε στο κεφάλι, πολύ κοντά στο μάτι, ενώ οι εξετάσεις αργότερα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

Δείτε βίντεο του patrisnews.com:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τριτοκοσμικές συνθήκες για τους σπουδαστές της σχολής Λιμενοφυλάκων – Βρήκαν ακαθαρσίες ποντικιών σε δίσκους φαγητού (ΦΩΤΟ)

evosmos

Έκρηξη στην Έγκωμη: Εξετάζουν σύνδεση με τον φόνο Μαυρομιχάλη οι Αρχές

evosmos

«Με τον Λιγνάδη στην φυλακή»! Προβληματισμός από την ανάρτηση του Ν.Μαστοράκη για την προφυλάκιση του κατηγορούμενου για παιδεραστία

evosmos

Leave a Comment