ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας – Πόσα εκατομμύρια πωλήθηκε;

Αποτελεί ένα ρετιρέ που θα το ζήλευαν όλοι! Βρίσκεται την καρδιά της Αθήνας, στον τελευταίο όροφο μίας πολυτελούς πολυκατοικίας, διαθέτει ευρύχωρες βεράντες, πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και μία συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη!

Αυτό το διαμέρισμα είναι το ακριβότερο στην Αθήνα! Τουλάχιστον! Πωλήθηκε στην τιμή των 18 εκατ. ευρώ «σπάζοντας» το ρεκόρ τιμής στην πώληση ακινήτων στην πρωτεύουσα. Ο νέος ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ακινήτου δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, και να δώσει ένα αστρονομικό ποσό για να το αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας Ελβετός επιχειρηματίας με ιδιαίτερη προτίμηση στην Ελλάδα. Έδωσε, μάλιστα, ένα αστρονομικό ποσό για τα δεδομένα της αθηναϊκής αγοράς, αγοράζοντας σε τιμή περίπου 56.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Πού βρίσκεται το διαμέρισμα

To ρετιρέ βρίσκεται στην περιοχή των Ανακτόρων, που περιστοιχίζεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου. Το πανάκριβο διαμέρισμα διαθέτει απρόσκοπτη θέα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, στον Λυκαβηττό και στη Βουλή, στην Ακρόπολη, στη θάλασσα και στην Αίγινα και ασανσέρ που εξασφαλίζει απευθείας πρόσβαση σε αυτό.

Ο Γιώργος Πετράς, διευθύνων σύμβουλος της Engel & Volkers, του δικτύου συμβούλων που έκανε και τη μεγάλη συμφωνία, αποκάλυψε ότι η συναλλαγή χρειάστηκε περίπου 10 μήνες για να ολοκληρωθεί: «Η συναλλαγή φανερώνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για την Αθήνα. Παραδοσιακά, αυτού του διαμετρήματος οι αγοραστές τοποθετούνται στις αγορές της Ζυρίχης και της Νέας Υόρκης. Σε αντίθεση με την Αθήνα, στη Μύκονο καταγράφονται μία με δύο τέτοιου μεγέθους συναλλαγές τον χρόνο.»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σέρρες: Ανήλικος με κλεμμένο αυτοκίνητο πίσω από το τροχαίο με 5 τραυματίες

evosmos

Να γιατί ο Παρθενώνας μένει όρθιος επί 2.500 χρόνια ενώ δεν έχει θεμέλια

evosmos

Νέες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων – Σύλληψη δύο ανδρών

evosmos

Leave a Comment