ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ για κορίτσια στην Κηφισιά: Μεσήλικας αυνανίστηκε μπροστά τους!

Αξέχαστη θα μείνει για μια παρέα νεαρών κοριτσιών η βραδινή έξοδος τους χθες το βράδυ στην Κηφισιά οι οποία ολοκληρώθηκε επεισοδιακά σήμερα τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Ο λόγος ήταν ένας μεσήλικας ο οποίος τις έβαλε στόχο και αυνανίστηκε μπροστά τους!

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε μια 23χρονη, μέλος της παρέας στην αστυνομία είχαν βγει με τις φίλες της και περίπου στη 1 επέστρεφαν στο όχημα της κοπέλας που ανήκει στην μητέρα της για να επιστρέψουν σπίτια τους.

Όταν μπήκαν στο όχημα η κοπέλα που καθόταν στη θέση του οδηγού και οι φίλες της είδαν με τρόμο να σταματάει δίπλα τους ένα μικρό, κόκκινο όχημα στο οποίο οδηγός ήταν ένας μεσήλικας, περίπου 50 ετών, πιθανότατα Έλληνας, με άσπρα μαλλιά και παραπανίσια κιλά.

Αμέσως, μόλις τις είδε, ο άντρας κόρναρε και άρχισε να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ την ίδια στιγμή τις κοίταξε επίμονα.

Οι κοπέλες σοκαρίστηκαν και περίμεναν να σταματήσει. Όμως, εκείνος δεν πτοήθηκε και συνέχισε ακόμα και όταν εμφανίστηκαν «εμπόδια».

Πιο συγκεκριμένα, όταν από πίσω του εμφανίστηκαν άλλα αυτοκίνητα έκανε όπισθεν και ήρθε πάλι δίπλα τους και συνέχιζε να αυνανίζεται! Αυτό δεν έγινε μία φορά αλλά δύο. Αφού είχε ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει το όχημα και το διεστραμμένο άντρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Γιατί οι δρόμοι γέμισαν με τηγανητά αυγά – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες κατήγγειλαν καθηγητές για σεξουαλική παρενόχληση – Παρέμβαση από το υπ.Παιδείας

evosmos

Μαρκέλλα: «Σπάει» τη σιωπή της η «κοκκινομάλλα» – Αποκαλύπτει τα ονόματα που είχε στην ατζέντα της

evosmos

Leave a Comment