ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Η κλοπή του βγήκε σε κακό! Πήρε το μηχανάκι και σκοτώθηκε

Άσχημη κατάληξη είχε η κλοπή ενός δίκυκλου στις 11:00 το βράδυ της Τρίτης (25/4) στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, με τον 50χρονο δράστη να χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 50χρονος, που ήταν πολύτεκνος πατέρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οδηγώντας το κλεμμένο μηχανάκι, έχασε τον έλεγχό του και έπεσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο βρέθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο και διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου αξιολογήθηκε η επείγουσα μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 50χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.

Για το συμβάν σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκινεί ο Νίκος Κουρκούλης: «Κάθε βράδυ τη φιλάω και της λέω “σε αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται»

evosmos

Σοκ στον Βόλο: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με όπλο

evosmos

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο για τα τρία νεκρά παιδιά

evosmos

Leave a Comment