ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Χατζίδου για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: «Τον είχα σημαία – Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου»

Μία άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν αποκάλυψε η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, όταν γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε παρενοχλητική συμπεριφορά σε βάρος της.

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» αποκάλυψε, ότι Έλληνας τραγουδιστής, με τον οποίο συνεργαζόταν, την παρενόχλησε, την ώρα που τραγουδούσαν στη σκηνή.

Πιο αναλυτικά, είπε η Ελένη Χατζίδου: «Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, πρόσθεσε: «Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω».

«Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μια ημέρα μετά τη “δήλωση εξαφάνισης”, ο Άκης ευδιάθετος σε ερώτηση για νέα από τις έρευνες για τη Γεωργία

evosmos

Κ.Μητσοτάκης: «Εξετάζουμε την υποχρεωτική στράτευση στην ηλικία των 18 ετών»

evosmos

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 15χρονου

evosmos

Leave a Comment