ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ – ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ! ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ!

Ένα ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε λίγο πριν τις 9:00 στο αεροδρόμιο της Σάμου, όπου είχε σταματήσει για ανεφοδιασμό. Το ελικόπτερο σύμφωνα με την ΕΡΤ, ερχόταν από την Πάρο και είχε τελικό προορισμό την Τουρκία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά 5 άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρά. Μάλιστα ο χειριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ενώ στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική. Το ελικόπτερο, για άγνωστο λόγο, χτύπησε στον διάδρομο κατά την προσγείωσή του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φαίη Ξυλά: Ο δύσκολος χωρισμός μετά από 15 χρόνια γάμου, η σχέση με 28χρονο, η εξαπάτηση και ο μεγάλος φόβος

evosmos

Ρούλα Κορομηλά: «Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα αφού μπορούν»

evosmos

The Bachelor: 20 γυναίκες «έτοιμες για όλα» και η 38άρα (λέμε, τώρα) αηδός που την έραιναν με δολάρια στις πίστες (φωτό)

evosmos

Leave a Comment