ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Μητσοτάκης: “Όλη η Ελλάδα είναι μπλε”

«Στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκηςσε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των εκλογών, έξω από τα γραφείο του κόμματός του στην Πειραιώς. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μας προσδοκίες».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη πατρίδα. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου για όλη τη στήριξη που μου παρείχε αυτή τη δύσκολη τετραετία».

Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε: «Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου, θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους πολίτες και εκείνοι μας ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη. Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ώστε στις επόμενες εκλογές, η αυτοδύναμη ΝΔ να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη. Ας επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να χαλαρώσουμε και να γιορτάσουμε τη νίκη της προόδου. Αλλά από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά. Θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά για να είμαστε οι οριστικοί νικητές. Το χαμόγελο και η συγκίνησή σας με γεμίζει συναισθήματα. Είμαι υπερήφανος που είμαι πρόεδρος αυτής της παράταξης».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δολοφονία 45χρονου στην Πιερία – Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες από τον δράστη: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην Αστυνομία»

evosmos

Θεσσαλονίκη: Κλειστή σήμερα και αύριο η Αγίου Δημητρίου- Εργασίες ασφαλτόστρωσης

evosmos

Σοκ στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε γυναίκα θετική στον κορωνοϊό

evosmos

Leave a Comment