ΕΛΛΑΔΑ

«Μουδιασμένη» η Κουμουνδούρου με το αποτέλεσμα! Η Ρένα Δούρου έσπευσε να καλύψει τον Τσίπρα, καθώς άρχισαν οι γκρίνιες

Η απόλυτη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει ισχυρό σοκ στην Κουμουνδούρου, με τα στελέχη της να εμφανίζονται «μουδιασμένα».

Ήδη είχε φανεί το κλίμα από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το κοινό exit poll. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ήταν καλεσμένη στο Mega και δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μακριά από τους στόχους του, εκτιμώντας πως η εκλογική επίδοση «θα μας απασχολήσει σε επίπεδο συλλογικό, οργάνων», ενώ «εμείς στα όργανά μας συζητάμε τα πάντα».

Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει το ατού των 170.000 πολιτών που τον Μάιο ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα», αλλά και το γεγονός ότι «είμαστε το μεγαλύτερο αριστερό κόμμα στην Ευρώπη».

Ο δε Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός για να κάνω μια πολιτική εκτίμηση» και υποστήριξε πως το εκλογικό αποτέλεσμα είναι «κατώτερο των στόχων που είχαμε βάλει σε κάθε περίπτωση. Δεν μπορεί να πει κανείς τι φταίει, μέχρι να δούμε τη διαφορά».

Ήδη στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει οι γκρίνιες για τη στρατηγική του κόμματος, που όπως φαίνεται δεν έπεισε ούτε το παραδοσιακό του ακροατήριο, με διαρροές ψήφων.

Μάλιστα αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος τις επόμενες ημέρες, με τα περισσότερα στελέχη να αναμένουν τη στάση του πρόεδρου του Αλέξη Τσίπρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βόλος: Ξεψύχησε δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του… με μόνη συντροφιά τη γάτα τους

evosmos

Θεσσαλονίκη: «Μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα», λέει ο οδηγός λεωφορείου

evosmos

«Δεν ντράπηκε να πάρει στα χέρια του γάλα γερμανικό;» – Σφυροκόπημα στον Άδωνι από τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ

evosmos

Leave a Comment