ΕΛΛΑΔΑ

EKTAKTO: Η κυβέρνηση παραδέχθηκε επίσημα διά του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Α.Διακόπουλου τις έρευνες του Oruc Reis!!

«Να μην κοροϊδευόμαστε, το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα» δήλωσε – Θα αντιδράσουμε;

H ελληνική κυβέρνηση παραδέχτηκε δια του στόματος του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Αντιναυάρχου ε.α Αλέξανδρου Διακόπουλου ότι το Oruc Reis παραβίασε την ελληνική εθνική κυριαρχία.

Eίναι η πρώτη φορά που η Αθήνα παραδέχεται τις τουρκικές έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και βέβαια δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την μη αντίδραση στην έμπρακτη αμφισβήτηση, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Α.Διακόπουλος, της ελληνικής κυριαρχίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, παραδέχθηκε αυτό που το pronews.gr από την πρώτη στιγμή της έκτασης των καλωδίων, είχε υποστηρίξει, ότι δηλαδή το Oruc Reis έκανε έρευνες:

«Έχει κάνει έρευνες. Το θέμα είναι λίγο πιο περίπλοκο όμως. Έχει κάνει έρευνες, να μην κοροϊδευόμαστε. Η όλη κίνησή του, όμως, δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός σκοπός της παρουσίας του.

Τις πρώτες μέρες δεν έκανε καθόλου έρευνες. Όταν εμείς το “σηκώσαμε” ότι δεν κάνει έρευνες, βγήκε λίγο εκτός, άπλωσε τα καλώδια, επέστρεψε, έκανε κάποιες έρευνες.

Κάποια στιγμή σήκωσε λίγο καιρό και σταμάτησε τις έρευνες. Ένα καλώδιο έχει βγάλει δεν έχει βγάλει δύο. Μαρκάρει την περιοχή του. Από ‘κει και πέρα δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει και έρευνες έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση».

Επιβεβαίωσε έτσι το pronews.gr που ήταν το μόνο μεγάλο ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης το οποίο είχε αποκαλύψει πως το Oruc Reis διενεργούσε κανονικά έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και η κυβέρνηση «στρουθοκαμήλιζε».ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣτΕ για έκτρωμα Ευμορφίδη στην Ακρόπολη: «Γκρέμισέ το ή πλήρωσε €4,7 εκατ. πρόστιμο»

evosmos

Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί:Για να μη χάνεις (σχεδόν) ποτέ!

evosmos

Δείτε τον βιαστή πατριό της 13χρονης στην Κρήτη: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του

evosmos

Leave a Comment