ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός σε πανηγύρι στην Αργολίδα: Βρωμόξυλο μεταξύ υποψηφίων… υπό τους ήχους του κλαρίνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση και ξύλο στο πανηγύρι της Πουλακίδας

Υποψήφιοι του Κωστούρου και του Ορφανού πιάστηκαν στα χέρια!
Επεισοδιακά τελείωσε σήμερα τα ξημερώματα το πανηγύρι στο χωριό Πουλακίδα στην Αργολίδα, που συνδιοργάνωσαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας και ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.
Η «θρησκευτική πανήγυρις» που διεξήχθη στο δημοτικό σχολείο της Πουλακίδας, την Τρίτη 25 Ιουλίου, με αφορμή την εορτή της Αγίας Παρασκευής, κατέληξε, τις πρωινές ώρες (περίπου στις 5.30), σε σύγκρουση μεταξύ δύο υποψηφίων των παρατάξεων του Δημήτρη Κωστούρου και του Δημήτρη Ορφανού.
Η ανταλλαγή εξαιρετικά σκληρών εκφράσεων και ύβρεων μεταξύ των δύο υποψηφίων κατέληξε σε… σύρραξη.

Όπως μάθαμε, (για ευνόητους λόγους δεν γράφουμε τα ονόματα), ο ένας εκ των δύο που συμμετείχε στον καυγά είναι πρώην εκλεγμένος με τον δήμαρχο Κωστούρο και νυν υποψήφιος με τον Ορφανό και ο άλλος είναι υποψήφιος με τον Κωστούρο.
Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για έντονη σύγκρουση, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ο ένας υποψήφιος και να επέμβει η Αστυνομία!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη ήταν παρούσα στη σύρραξη!
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και μας ρωτάει πολύς κόσμος, θα θέλαμε να μάθουμε από την ίδια τι ακριβώς συνέβη. Είναι δυνατόν σε εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο ΔΟΠΠΑΤ και μάλιστα σε προαύλιο δημοτικού σχολείου να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;
Μα είναι δυνατόν να βλέπουμε προεκλογικά υποψηφίους να παίζουν ξύλο στα πανηγύρια;
Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έρχεται έκτακτο επίδομα πριν τα Χριστούγεννα; Ποιοί θα το πάρουν; (BINTEO)

evosmos

e- ΕΦΚΑ: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την ιατροφαρμακευτική κάλυψη – Τι πρέπει να κάνουν

evosmos

Τα είδε όλα Ρώσος κοσμοναύτης στο Διάστημα: «Όλεγκ, άφησε τα πάντα και γύρισε πίσω αμέσως!»

evosmos

Leave a Comment