ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη άντρα στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ένας άνδρας

Στη σύλληψη ενός άνδρα με ποσότητα ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, αφού τον καταδίωξαν στο όχημά του, από τον Εύοσμο μέχρι την Τούμπα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή του Ευόσμου, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε οδηγό μαύρου αυτοκινήτου να σταματήσει το όχημα για να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος αγνόησε το σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το κέντρο της Άμεσης Δράσης έστησε μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και κινούνταν με κατεύθυνση ανατολικά. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ καταδίωξαν το μαύρο αυτοκίνητο σε όλη τη διαδρομή του.

Μετά από λίγα λεπτά, ο οδηγός του αυτοκινήτου πήρε την έξοδο για Πυλαία. Οι αστυνομικοί δεν έχασαν οπτική επαφή με το όχημα. Εν τέλει, κατάφεραν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο σε περιοχή της Τούμπας, όπου και συνέλαβαν τον οδηγό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΚΙΝΗΤΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

evosmos

Πατροκτονία στα Καλύβια από τον 16χρονο γιό: Μιλάει η πρώτη σύζυγος του Καραχάλιου και λέει πολλά…

evosmos

Μέγαρα: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό – Συγκλονιστικό ντοκουμέντο, έκαναν την περιοχή ΓΑΖΑ

evosmos

Leave a Comment