ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Η νύφη το ‘σκασε μετά τις… μπαλωθιές στον γάμο για να γλιτώσει τη σύλληψη

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας για τη σύλληψη μιας νύφης η οποία πυροβόλησε στον αέρα με όπλο κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Σύμφωνα με το BBC, πριν μερικές ημέρες διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να πυροβολεί τέσσερις φορές στον αέρα, ενώ καθόταν δίπλα στον σύζυγό της.


Οι πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας τελετής αποτελούν σύνηθες φαινόμενο σε ορισμένες πολιτείες της βόρειας Ινδίας οι οποίοι προκαλούν συχνά τραυματισμούς ή ακόμη και θανάτους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, το βίντεο κατέγραψε συγγενής της νύφης, ο οποίος το δημοσίευσε και στα social media. Η αστυνομία είπε στην εφημερίδα αυτή ότι η γυναίκα «διέφευγε» επειδή φοβόταν τη σύλληψή της.

Το 2016, ένα δικαστήριο στην πρωτεύουσα της Ούταρ Πραντές, Λακνάου είχε διατάξει να διερευνάται κάθε περίπτωση «εορταστικών πυροβολισμών», ανεξάρτητα από το εάν είχε υποβληθεί καταγγελία στην αστυνομία.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκαριστικό τροχαίο σε κάμπινγκ: Αυτοκίνητο καταπλάκωσε σκηνή με μωρό – Τραυματίστηκαν εννέα άτομα

evosmos

Τσαβούσογλου: Θέλουμε συνεργασία με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο

evosmos

«Ζωντανή Μπάρμπι»: Η 24χρονη που ξόδεψε πάνω από 70.000 ευρώ σε πλαστικές

evosmos

Leave a Comment