ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ”: “Με ένα απεχθές προεδρικό διάταγμα 1500 συνοριοφύλακες δεν έχουν κανένα δικαίωμα!”

“Στην Ελληνική αστυνομία το έτος 2020 προσλήφθηκαν με τον βαθμό του συνοριακού φύλακα ( με σύμβαση ορισμένου χρόνου ), περίπου 1.500 αρκετοί εξ αυτών χωρίς εντοπιότητα σε παραμεθόριες περιοχές χωρίς να έχουν δικαίωμα μοριοδότησης. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρώντας ως καθήκον τους την εθνική ασφάλεια πάλεψαν με αυταπάρνηση τον πρώτο χρόνο ούτως ώστε να ανακόψουν τις εισβολες σε βόρειο και νότιο Αιγαίο όπως και στην περιοχή του Έβρου.

Αυτοί οι άνθρωποι επί τη βάσει της προκήρυξης με την οποία προσλήφθηκαν δικαιούταν τα πάντα. Όμως με ένα απεχθές μεταγενέστερο της πρόσληψής τους προεδρικο διάταγμα, το ΠΔ 104/2021 η κυβέρνηση τους έδειξε την “ευγνωμοσύνη της” ψηφίζοντας πως εάν αυτοί οι άνθρωποι τραυματιστούν απολύονται οριστικά από την αστυνομία, πως εάν αυτοί οι άνθρωποι πεθάνουν απολύονται οριστικά από την αστυνομία.

Τους απαγόρευσαν να βρίσκονται με κατ εξαίρεση απόσπαση ή έκτακτη μετάθεση, σε γονείς και αδέρφια όπως και γυναίκες και παιδιά τα οποία έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγειας. Πως η άδεια ανατροφής τέκνου είναι τρίμηνη αντί για 9μηνη και πως η προθεσμία μέσα στην οποία μπορούν να την πάρουν είναι τέσσερα χρόνια από τη στιγμή της γέννησης του τέκνου ενώ στο υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό είναι έξι χρόνια, και άλλα πολλά από αυτά τα οποίο δικαιούται το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό .
Μιλάμε για 1,500 ανθρώπους οι οποίοι δεν δικαιούνται τίποτα, για τους οποίους δεν υπάρχει κανένα μέλλον και οι οποίοι πήραν στις πλάτες τους την αποκοπή των εισβολών, με αποτέλεσμα να τις ανακόψουν σε ποσοστό 80%.
Οι άνθρωποι αυτοί με αυταπάρνηση ανέλαβαν αυτό το εθνικό καθήκον για να τους φερθεί η κυβέρνηση με το χειρότερο τρόπο. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν όλες τις υποχρεώσεις ενός αστυνομικού και κανένα δικαίωμα.
Συνοψίζοντας περαν όλων των άλλων, τους είπαν πως “υπάρχει πάντα η περίπτωση να σας διώξουμε τον επόμενο χρόνο”.

Κλάδος Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΓ
Προστατεύουμε με αυταπάρνηση την Ελλάδα μας. Δεν δικαιούμαστε τίποτα, μόνο θυσίες!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγκλημα στα Τέμπη: Με «βαριά καμπάνα» τη γλίτωσε αδελφός βουλευτίνας της ΝΔ για τη σύμβαση 717

evosmos

Χρήστος Μάστορας: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Μαρινέλλα και η υπόσχεση που της έδωσε

evosmos

Σάλος από ανακοίνωση του Προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας ότι δεν γίνονται δεκτά αναπηρικά αμαξίδια και ποδήλατα!

evosmos

Leave a Comment