ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Επικίνδυνο καπάκι κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια περαστικών

Αναστάτωση νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (5/5) στο κέντρο της Λαμίας με πυροσβεστικό όχημα στην οδό Κολοκοτρώνη και πλήρωμα της τροχαίας να εκτρέπει την κυκλοφορία προς τη Ροζάκη – Αγγελή.

Τι είχε συμβεί όμως… Λίγο μετά τις 8, περαστικοί από τη συγκεκριμένη οδό, στη συμβολή με τον πεζόδρομο της Λυκούργου, διαπίστωσαν ότι καπάκι από σημείο διανομής του ΟΤΕ κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια τους.

Ειδοποίησαν, τους ιδιοκτήτες του Καταστήματος «Κατσούδας» πιστεύοντας ότι είναι μέρος της κάλυψης της βιτρίνας κι τότε ξεκίνησε μια αγωνιώδη προσπάθεια των τελευταίων να βρουν κάποιον υπεύθυνο των εργασιών, καθώς δεν είχαν καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ζημιά.

Όπως είπαν στο LamiaReport, δεν μπόρεσαν να βρουν κανέναν τεχνικό της τηλεφωνικής εταιρίας και αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία, που με τη σειρά της κάλεσε την πυροσβεστική.

Ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες έφτασε στο σημείο και προσπάθησε να αποκαταστήσει τη ζημιά, καθώς το συγκεκριμένο καπάκι κρατιόταν μόλις από μία βίδα.

koyti4

Με τις παραινέσεις και των αστυνομικών, το κουτί αποκαλύφθηκε τελείως καθώς κρίθηκε επισφαλές να μείνει με τα προβληματικά παξιμάδια στον αέρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Παπαδόπουλος: Τη Δευτέρα στις 31/05/2021 πραγματοποιήθηκε η 20η τακτική συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

evosmos

Πατέρας έξι παιδιών σε Ευαγγελάτο: «Μήπως να σε βάλουν φυλακή;;;», δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Καθηγήτρια ΕΚΠΑ για βıασμό 12χpονης στο Κολωνό: «Ο Ηλίας Μίχος καλúπτει επώνuμους στο κúκλωμα»

evosmos

Leave a Comment