ΕΛΛΑΔΑ

Μάγδα Τσαγγάνη: Εάν βίασε ο Γεωργούλης γυναίκα, να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε για ακόμα μια φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε στην περίοδο της συνεργασίας τους. «Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω ζήσει 1,5-2 χρόνια. Το 2005-2006. Δεν τον είδα μια φορά να έρθει κακομούτσουνος. Μια φορά να μη χαμογελάει, να είναι αδιάβαστος, να μη μας πει μια καλή κουβέντα, ένα ανέκδοτο. Δεν σας κρύβω πως με αυτά που άκουσα, ένιωσα σαν να άκουγα για τον γιο μου. Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί τον έζησα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον «Εραστή Δυτικών Προαστίων». «Είναι ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη κι ευγένεια. Όταν είχαμε γυρίσματα για τον “Εραστή Δυτικών Προαστίων”, τον έβλεπαν και λιποθυμούσαν. Κι εγώ τώρα ακούω ότι βιάσε γυναίκα; Μένω κατάπληκτη και περιμένω να δω. Πιστεύω ότι έχει βρει έναν καλό δικηγόρο. Νομίζω ότι μιλάνε για έναν άλλο άνθρωπο», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποδειχθεί ένοχος. «Εάν έχει συμβεί αυτό, να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω. Δηλαδή, όλα μπορεί να συμβούν. Να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν πια; Βίασε ο Γεωργούλης γυναίκα; Ε θα πεθάνω», είπε κλείνοντας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συντάξεις: Τέλος του μήνα πληρώνεται το έκτακτο επίδομα 200 – 300 ευρώ – Ποιοι συνταξιούχοι θα το λάβουν

evosmos

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην γυναίκα μου είναι σαν αδερφή μου, έχει βαφτίσει την κόρη μου»

evosmos

Νέες απειλές πολέμου από τον Τσαβούσογλου: “Η Ελλάδα έχει εξοπλίσει νησιά, δεν θα δείξουμε επιείκεια”

evosmos

Leave a Comment