ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι Αττικής: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε 3 φορές σκύλο και μετά τον παράτησε

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε με σκύλο, στο πιο κεντρικό σημείο στο Μάτι, όταν άγνωστος χτύπησε 3 φορές ένα σκύλο τη στιγμή που ξεπάρκαρε το αυτοκίνητο του. Τουρίστες κλαίγοντας του φώναζαν να σταματήσει.
Απίστευτα πράγματα από οδηγό στο κεντρικότερο δρόμο του Ματίου. Σύμφωνα με όσα μας περιέγραψαν ένα ζευγάρι επισκεπτών την περιοχή – οι οποίοι μάλιστα περιέθαλψαν προσωρινά το άτυχο ζώο στο αυτοκίνητο τους μέχρι να έρθει βοήθεια.

«Τουρίστες είδαν το περιστατικό και μας είπαν τι συνέβη» μας αποκάλυψαν. Σύμφωνα με όσα τους περιέγραψαν οι τουρίστες οι οποίοι επιβιβάζονταν στο πούλμαν για να αναχωρήσουν από την περιοχή, ένας οδηγός σκουρόχρωμου μεγάλου μεγέθους αυτοκινήτου, χτύπησε το ζώο όχι μια αλλά 3 φορές κατά τη διάρκεια που ξεπάρκαρε. Με λυγμούς στα μάτια, οι παριστάμενοι του φώναζαν να σταματήσει να χτυπάει το ζώο που κατά πως φαίνεται είχε εγκλωβιστεί κάπου στις ρόδες του αυτοκινήτου.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, τότε μιλάμε για ένα εντελώς απάνθρωπο περιστατικό που πλήττει την ανθρώπινη υπόσταση και προσβάλλει το ανθρώπινο γένος.

Το ζώο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αλλά και το αποκλειστικό βίντεο υποφέρει από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Ο σπαραγμός του στο βίντεο που δημοσιεύουμε αποκλειστικά, μακάρι να ηχήσει σαν καμπανάκι στον φερόμενο ως υπαίτιο του συμβάντος και να αναθεωρήσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ζωή των άλλων πλασμάτων της φύσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατώτατος μισθός: Οι κερδισμένοι της αύξησης – Θέμα ημερών η ανακοίνωση

evosmos

Προς φρεγάτες FREMM ως ενδιάμεση λύση μέχρι τη ναυπήγηση των Belh@rra! – H λογική επιστρέφει; – Συν 18 μαχητικά Rafale

evosmos

Κρήτη: Θλίψη για τον 17χρονο που απαγχονίστηκε -33χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει

evosmos

Leave a Comment