ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένη οδηγός σκότωσε 33χρονο που είχε βγει πρώτο ραντεβού!

Μια 32χρονη στο Χιούστον κατηγορείται ότι έπεσε με την Πόρσε της πάνω σε έναν άνδρα στο πρώτο ραντεβού του, σκοτώνοντάς τον, καθώς έτρεχε με περίπου 160 χλμ/ώρα, ενώ είχε τετραπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της από το νόμιμο όριο.

Η οδηγός, Κριστίνα Τσάμπερς, φαίνεται σε ένα τρομακτικό βίντεο να χτυπάει με μια μπλε Porsche 911 Carrera τον Τζο ΜακΚάλιν, 33 ετών, εκσφενδονίζοντάς τον σχεδόν 10 μέτρα στον αέρα, πριν πέσει πάνω σε έναν στύλο περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Kristina Chambers οδηγούσε τόσο γρήγορα που δεν κατάφερε να περάσει σωστά την στροφή, χτυπώντας πρώτα σε ένα κράσπεδο πριν χτυπήσει στη συνέχεια τον McMullin, ο οποίος μόλις είχε βγει από το κατάστημα Voodoo Doughnut με τη συνοδό του, Μπριάνα Ιτουρίνο. «Είχαμε πάει για καραόκε στο AvantGarden. Όταν βγήκαμε έξω, η καντίνα με τα τάκος είχε κλείσει, αλλά ήξερε ότι το Voodoo θα ήταν ανοιχτό», είπε η Μπριάνα Ιτουρίνο στο KTRK.

«Με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το αυτοκίνητό μου. Του είπα, “Δεν είναι τόσο μακριά. Μπορούμε να περπατήσουμε. Να πάρουμε αέρα“», πρόσθεσε. Όπως εξήγησε, έκαναν βόλτα στο πεζοδρόμιο όταν αντιλήφθηκε την Πόρσε να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το μέρος τους.

«Ένιωσα κάτι να ακουμπάει το πόδι μου. Δεν ξέρω αν ήταν το αυτοκίνητο που με χτύπησε ή το πόδι του Τζο. Αμέσως σκέφτηκα: “Πού είναι ο Τζο;”», είπε στο πρακτορείο. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, όπου στο τηλεφωνικό κέντρο τής έδωσαν οδηγίες πώς να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν οι διασώστες, ωστόσο ο Τζο ΜακΚάλιν πέθανε επί τόπου.

«Ήταν τόσο γλυκός. Χαμογελούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Ήταν αστείος, είχε καλό γούστο στη μουσική. Δεν του άξιζε να πεθάνει έτσι», σημείωσε η Μπριάνα Ιτουρίνο στο KHOU. Η Κριστίνα Τσάμπερς και δυο ακόμη επιβάτες της Πόρσε τραυματίστηκαν, ενώ της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε κατάσταση μέθης.

Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα βρέθηκε επίσης σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από το νόμιμο όριο, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που επικαλείται η Houston Chronicle.

«Υπήρχε πολύ αλκοόλ στον οργανισμό της», δήλωσε η Κέλι Μάρσαλ, εισαγγελέας της κομητείας Χάρις, προσθέτοντας πως στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν και ίχνη ύποπτων ναρκωτικών, μέσα στην τσάντα της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βρετανία: Καταδικάστηκε ο Νιγηριανός γερουσιαστής που επιχείρησε να πάρει το νεφρό 21χρονου

evosmos

Υποβρύχιο Titan: Ο μυστηριώδης ήχος που άκουγαν οι διασώστες – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

evosmos

Τουρκικό θράσος: «Πετάξαμε πάνω από 22 νησιά του Αιγαίου γιατί μας προκάλεσε η Ελλάδα»

evosmos

Leave a Comment