ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ιωνία: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη της καφετέριας

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στα Πατήσια ο γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή αυτή την επίθεση ακολούθησε την επόμενη ημέρα το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία μεταξύ Αλβανών κακοποιών με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό από σφαίρα ενός ανυποψίαστου θαμώνα στην καφετέρια.

«Τον μαχαίρωσα με πεταλούδα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε φαίνεται ο 16χρονος με την μπλε μπλούζα να τρέχει μαζί με έναν ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο και λίγα μέτρα πιο πίσω να τον καταδιώκει ο 15χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής καθώς και άλλα δύο άτομα της παρέας του.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί το μαχαίρωμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην δικογραφία της υπόθεσης, η επίθεση έγινα χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή ενώ ο 15χρονος φέρεται να λέει στη συνέχεια στους φίλους του ότι μαχαίρωσε τον 16χρονο με μια «πεταλούδα».

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 16χρονος – θύμα της επίθεσης – είναι αραβικής καταγωγής και οι δράστες εκφράζουν την ανησυχία τους ότι μετά από την επίθεση κινδυνεύουν με αντίποινα από ομάδες ανηλίκων ομοεθνείς του 16χρονου.

Βίντεο από την καφετέρια

Όπως έχει αποκαλύψει το MEGA, την επόμενη ημέρα της επίθεσης με μαχαίρι στον 16χρονο, ο πατέρας του κάλεσε τους Αλβανούς νονούς της νύχτας στην καφετέρια που έχει στη Νέα Ιωνία προκειμένου να μάθει για τους δράστες που μαχαίρωσαν τον γιο του. Ωστόσο μέσα στην καφετέρια υπήρχαν Αλβανοί αντίπαλης συμμορίας με συνέπεια να ξεσπάσει το αιματηρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βιντεοληπτικό υλικό από την αιματηρή συμπλοκή. Πρόκειται για ένα βίντεο από την καφετέρια που αρχικά δεν είχε βρεθεί.

Η σύλληψη του 15χρονου

Η Αστυνομία εξιχνίασε την επίθεση στον 16χρονο με τη σύλληψη του δράστη το πρωί του Σαββάτου (25-2-2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απείθεια.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (20-2-2023), ομάδα 5 αγνώστων ατόμων προσέγγισαν απειλητικά στην περιοχή των Πατησίων δύο ανήλικους, 16 και 17 ετών και τους επιτέθηκαν λεκτικά, με τους ανήλικους να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το σημείο τρέχοντας.

Αφού οι δράστες τους κυνήγησαν, μετά από λίγο, ακινητοποίησαν το 16χρονο ημεδαπό και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, ένας εκ των δραστών, τον τραυμάτισε στα πλευρά, την πλάτη, το δεξί κάτω άκρο και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς και έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, ανωτέρω αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 15χρονο αλλοδαπό ως δράστη της επίθεσης με το αιχμηρό αντικείμενο.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια και οδηγήθηκε στην ανωτέρω υπηρεσία, όπου αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ στον Βύρωνα! Τη σκότωσαν τα πιτ μπουλ της; Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με δαγκωματιές από σκύλο

evosmos

Τι αλλάζει σε ψώνια και εστίαση για τους ανεμβολίαστους

evosmos

Ο Σάμπυ Μιωνής έχει και άλλες αποδείξεις στα χέρια του, λέει ο δικηγόρος του

evosmos

Leave a Comment