ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός – Τρίκαλα: Εκοιμήθη ο π. Μητροπολίτης Αλέξιος – Έπασχε από κορωνοϊό

Nοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων εδώ και περίπου μια εβδομάδα
Εκοιμήθη, σε ηλικία 88 ετών, ο π. Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Αλέξιος, ο οποίος έπασχε από κορωνοϊό.

Ο κατά κόσμον Θεόδωρος Μιχαλόπουλος νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων εδώ και περίπου μια εβδομάδα με αναπνευστικά προβλήματα, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαίο το τεστ για covid-19, το οποίο βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr η κατάστασή του, όμως, πολύ γρήγορα επιβαρύνθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωί της Δευτέρας.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε γενναία και με υπομονή, αλλά δυστυχώς το πρωί της Δευτέρας “λύγισε” και εκοιμήθη ο π. Μητροπολίτης Αλέξιος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

12 Δεκεμβρίου: Άγιος Σπυρίδων ο Επίσκοπος βοσκός

evosmos

Πρωτοφανές: Συνέλαβαν ανήλικα παιδιά σε χωριό επειδή έπαιζαν ποδόσφαιρο!

evosmos

Πάτρα: «Ο Μάνος ξέρει ότι…» – Η Πισπιρίγκου απαντά στον Δασκαλάκη για το τεστ DNA

evosmos

Leave a Comment