LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κεχαγιάς – Big Brother: Η απάντησή του για το πάρτι και το κούρεμα εν μέσω καραντίνας

Απείλησε πως θα κινηθεί νομικά…
O Δημήτρης Κεχαγιάς μπορεί να αποχώρησε από το Big Brother συνεχίζει όμως να απασχολεί μέσα από τα social media. O πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκάλυψε μέσω InstaStories πως συναντήθηκε με κάποια άτομα. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που τον συνάντησαν ήταν οι πρώην συμπαίκτριες του, Χριστίνα και Αφροδίτη. Επίσης, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers του, στο οποίο τον είδαν να κουρεύεται.

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς βρισκόμαστε σε καραντίνα. Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, ο Δημήτρης Κεχαγιάς με μια νέα δημοσίευση στον λογαριασμό του ξεκαθάρισε πως το βίντεο με τον κούρεμα είναι παλιό, ενώ για τη συνάντησή του με φίλους, ανέφερε: «Να ξεκαθαρίσω πως το βίντεο με το κούρεμα είναι παλιό και είναι πριν καν μπω στο παιχνίδι και το ανέβασα τώρα για support στον φίλο μου.

ΥΓ: Με κούρεψε η μάνα μου τώρα και είμαι σαν γίδι. Και τα άτομα που ήρθαν σπίτι μου για ελάχιστο χρόνο (3 άτομα) ήταν στο επιτρεπτό ωράριο, χωρίς κανένα πάρτι και πλήρως υγιείς τεκμηριωμένα. Για όσα έχουν ειπωθεί για μένα που δεν είναι κριτική, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα, θα κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση».

kechagias-1

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκοψαν το ρεύμα για 600 ευρώ οι ΑΛΗΤΕΣ! Άνεργη μητέρα με τον 8χρονο γιο της ζουν στο σκοτάδι και στο κρύο στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Γιατί ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου τιμάται την 25η Μαρτίου

evosmos

«Λιώνει» για την σύντροφό του ο Αντώνης Καφετζόπουλος – «Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος»

evosmos

Leave a Comment