ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Παπαθανασίου: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο κ. Νίκος Παπαθανασίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Ονομάζομαι Νίκος Παπαθανασίου, γεννήθηκα το 1981 και είμαι αρραβωνιασμένος με μία υπέροχη γυναίκα.

Εργάζομαι αδιάκοπα από τα 17 μου έτη και σήμερα απασχολούμαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να δούμε αλλαγές και βελτιώσεις στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου είναι μέσα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και την αγαστή συνεργασία μεταξύ της διοίκησης και των δημοτών.

Μια από τις κύριες επιδιώξεις μου είναι η οδοποιία και η βελτίωση του οδικού δικτύου του δήμου. Αναγνωρίζω ότι οι καλές υποδομές και οι καλά σχεδιασμένοι δρόμοι είναι ουσιαστικοί παράγοντες για την ομαλή κυκλοφορία, την ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ ακούραστα στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την ασφαλή και ομαλή κίνηση των πολιτών μας.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Διέρρευσαν φωτογραφίες από παπαράτσι: Πως μοιάζει η Δήμητρα Λιάνη στα 67 της

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ 18ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ 16ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΤΑΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ…

evosmos

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Έψαξαν και σκάφος Βρετανού εκατομμυριούχου για τον θάνατο της 60χρονης

evosmos

Leave a Comment