ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοκόπησαν 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα διαφορετικής ομάδας

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο άτομα του επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου. 

Όλα έγιναν στις 19.30 όταν οι νεαροί δράστες εντόπισαν τον 16χρονο να περπατάει επί της οδού Μιχαήλ Καραολή και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές επειδή φορούσε μπλούζα διαφορετικής ομάδας από αυτήν που υποστήριζαν οι νεαροί που του επιτέθηκαν.

Αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα, στη συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τράπηκαν σε φυγή. Άνθρωποι από την γειτονιά που αντιλήφθηκαν το συμβάν και άκουσαν τις φωνές του νεαρού, ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μετέφεραν τον 16χρονο σε κοντινό φαρμακείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την φαρμακοποιό, το θύμα είχε αιμορραγία στη μύτη και, μεταξύ άλλων, δέχθηκε χτυπήματα στο μάτι, ενώ πονούσε έντονα στον ώμο του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και να ξεκινούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: protothema.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λιβύη: «Ζούμε μία αρχαία τραγωδία» – Συγκλονίζουν συγγενείς των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήμα

evosmos

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ : ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΟΡΤΗ

evosmos

Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

evosmos

Leave a Comment