ΚΟΣΜΟΣ

Ο «διαστημικός Βελζεβούλ» έρχεται προς τη Γη… Τρεις φορές μεγαλύτερος από το Έβερεστ

Ένας κομήτης τρεις φορές μεγαλύτερος από το Έβερεστ εξερράγη, παίρνοντας μια «διαβολική» μορφή με δύο κέρατα, και στρέφεται προς τη Γη.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τους επιστήμονες, η έκρηξη σημειώθηκε στις 5 Οκτωβρίου στον γνωστό κρυοηφαιστειακό κομήτη «12P/Pons-Brooks», ο οποίος έχει κολοσσιαία διάμετρο περίπου 30 χιλιομέτρων, σχεδόν δηλαδή το μέγεθος μιας μικρής πόλης.

Η Βρετανική Αστρονομική Ένωση, η οποία παρακολουθεί στενά τον 12P, κατέγραψε την έκρηξη μέσω του φωτός που αντανακλάται από το νέφος αερίου που περιβάλλει το κέντρο του.

Ένας διαστημικός Βελζεβούλ

Οι εκρήξεις που σημειώνονται στον κρυοηφαιστειακό κομήτη έχουν δημιουργήσει και μια αποκαλυπτική εικόνα, καθώς φαίνεται σαν να έχει δύο «κέρατα», όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της New York Post.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άφησε το μωρό της να πεθάνει από θερμοπληξία, πήγε για ψώνια και πούλησε τα ρούχα του στο Facebook! Μάνα- «τέρας» στη Βρετανία! (φωτο)

evosmos

Νέα προκλητική δήλωση του βρετανικού υπουργείου Πολιτισμού για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

evosmos

Γιατί η βότκα δεν παγώνει στην κατάψυξη

evosmos

Leave a Comment