ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΝΟΣ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ “ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ” ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)

Πόνος, απόγνωση, θρήνος. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το φορτίο που σηκώνουν αυτοί την ώρα οι οικογένειας των δεκάδων θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη. Νέοι άνθρωποι, φοιτητές, οικογενειάρχες άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στη Λάρισα, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο να εκτυλίσσεται μια νέα εθνική τραγωδία.

Την ώρα που η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει, συγγενείς των θυμάτων αναζητούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αδυνατούν να τα αναγνωρίσουν λόγω της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι σοροί. Πλέον η εξέταση DNA είναι ο μόνος τρόπος για να λάβουν απαντήσεις.

Οι 18χρονες δίδυμες αδελφές Θεώνη και Χρύσα, μαζί με την πρώτη ξαδέλφή τους, την 19χρονη Αναστασία βρέθηκαν απανθρακωμένες, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Οι 18χρονες δίδυμες αδελφές Θεώνη και Χρύσα
Η 19χρονη ξαδέρφη τους Αναστασία
 Η τοπική κοινωνία της Βέροιας θρηνεί την 39χρονη στρατιωτικό Λένα Δουρμίκα η οποία επέστρεφε στο σπίτι της, όμως δεν κατάφερε να σφίξει ξανά στην αγκαλιά της τον σύζυγο και τα δύο αγοράκια τους.
Η 39χρονη στρατιωτικός

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα και στον 35χρονο μηχανοδηγό Σπύρο Βούλγαρη από το Λιανοκλάδι ο οποίος εργαζόταν ως μηχανοδηγός στην Hellenic Train και επέβαινε στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη μέρα, που θα ταξίδευε προς Αθήνα.

Ο 35χρονος Σπύρος

Νεκρός ανασύρθηκε και ένας 60χρονος μηχανοδηγός από την Αμαλιάδα. Ο Γιώργος Κουτσούμπας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο 60χρονος μηχανοδηγός

Την ίδια στιγμή, δεκάδες οικογένειες που έχουν χάσει κάθε επικοινωνία με τους συγγενείς τους κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι συγγενείς δύο νέων από την Κύπρο, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ακόμα την 24χρονη Αναστασία και τον 22χρονο Κυπριανό.

Η 24χρονη Αναστασία

Η 24χρονη Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι. Κρατώντας μια φωτογραφία της στα χέρια του, ο πατέρας του συντρόφου της την αναζητούσε με αγωνία, ενώ οι γονείς της βρίσκονταν ήδη καθ’οδόν για Λάρισα.

 

 

Ο 22χρονος Κυπριανός

Ο 22χρονος Κυπριανός, φοιτητής νομικής δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς του.

Ο 23χρονος Ντένις επικοινώνησε τελευταία φορά στις 23:30 με τη μητέρα του, ωστόσο η ίδια δεν είχε ξανά νέα του.

Ο 23χρονος Ντένις

Παράλληλα ο πατέρας ενός 26χρονου από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε: «Αγνοείται ο άνθρωπός μου μαζί με τον φίλο του. Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους. Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Δεν έχουμε μάθε κάτι, δεν έχουμε ενημέρωση. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν, αν είχαν τατουάζ, ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση. Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωπoί μας. Να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας με 40αρια

evosmos

«Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε» είπε ο 38χρονος – Δάκρυα στην Άρτα για τον 65χρονο δάσκαλο

evosmos

«Βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της κυβέρνησης», λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας

evosmos

Leave a Comment