ΕΛΛΑΔΑ

Σάββας Καλεντερίδης: Κανένας επίσημος δεν πήγε φέτος το Πάσχα στα νησιά του Αιγαίου – Γιατί; Υπάρχει συμφωνία με την Τουρκία;

Κανένας επίσημος δεν πήγε φέτος το Πάσχα στα νησιά του Αιγαίου, αναφέρει σε βίντεό του ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του infognomonpolitics.gr.

«Γιατί;» διερωτήθηκε ο Σάββας Καλεντερίδης;

Ο Σάββας Καλεντερίδης τόνισε πως είδε πως ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ πήγαν στον Έβρο, τώρα για τις γιορτές.

«Κανένας δεν πήγε στα νησιά. Νομίζω πέρσι η κυρία ΠτΔ είχε πάει στο Αγαθονήσι. Γιατί δεν πηγαίνει κανένας επίσημος στα νησιά; Μήπως τα βάλαμε στο λογαριασμό με την Τουρκία; Μήπως τους υποσχεθήκαμε ότι δεν θα πηγαίνουμε για να μην ενοχλούνται, μέσα στην ελληνική επικράτεια;», υπογράμμισε ο στρατηγικός αναλυτής.

«Αυτό είναι μία ενέργεια που κάνει υπερήφανους τους Έλληνες; Δηλαδή αν αυτοί που αποφασίζουν, αν το σπίτι τους ήταν στην Χίο, στις Οινούσες, στο Καστελόριζο, στη Σύμη, στο Αγαθονήσι, αν ήταν εκεί ο πατέρας τους, η μάνα τους, τι θα σκεφτόταν; Θα το έκαναν; Επειδή κάθονται εδώ στην ασφάλεια της καρέκλας και του Κολωνακίου και της Κηφισιάς δεν σκέφτονται τι επιπτώσεις έχουν τέτοιες αποφάσεις; Αν είναι αλήθεια. Γιατί επαναλαμβάνω πληροφορούμαι. Αλλά μέχρι στιγμής δεν πήγε κανένας», κατέληξε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα «μαχαιριά» στην εστίαση από την κυβέρνηση: 600.000 άνθρωποι κινδυνεύουν με ανεργία λόγω των νέων μέτρων

evosmos

Nεκρός ψαροντουφεκάς στην Ιεράπετρα – Είχε πάει για ψάρεμα με τον φίλο του

evosmos

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 58 ΕΤΩΝ! ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΡΡΩΣΤΙΑ! “ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΠΙΑ..” (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment