ΕΛΛΑΔΑ

Το επικίνδυνο μήνυμα που δεν πρέπει ποτέ να ανοίξεις στο κινητό σου, έτσι αδειάζουν λογαριασμούς οι απατεώνες

Μην ανοίγετε ποτέ το επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό σας, καθώς οι απατεώνες θα εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία για να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία.
Το επικίνδυνο μήνυμα που δεν πρέπει ποτέ να ανοίξεις στο κινητό σου, έτσι αδειάζουν λογαριασμούς οι απατεώνες
Μ’ ένα μήνυμα στα κινητά ανυποψίαστων πολιτών, επιτήδειοι προσπαθούν να αρπάξουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, οι απατεώνες στέλνουν έναν ενεργό σύνδεσμο, στον οποίο όποιος πατήσει πάνω, πέφτει αυτόματα στην καλοστημένη διαδικτυακή παγίδα που έχουν στήσει.

Ειδικότερα, πατώντας το σχετικό link, οι δράστες αποκτούν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, χωρίς να αφήνουν τα ίχνη τους.

Πρόσφατο θύμα έπεσε και ο γνωστός youtuber από τη Θεσσαλονίκη Χρήστος Κόγιας, ο οποίος, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έχασε από τον λογαριασμό του 4.000 ευρώ.

Στο μήνυμα που δέχονται όλο και περισσότεροι πολίτες στα κινητά τους τηλέφωνα, οι επιτήδειοι παρουσιάζονται από την ΕΛΤΑ και καλούν τους πολίτες να επιλέξουν το ενεργό λινκ που παραθέτουν, για την αποστολή ενός δέματος.

Ποιο είναι το περιεχόμενο του μηνύματος
Το πακέτο σας είναι σε αναμονή. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τα στοιχεία και πληρώστε τα τέλη παράδοσης για να το παραλάβετε στη διεύθυνση του σπιτιού σας, αναφέρει το μήνυμα.

Το μήνυμα στα κινητά ανυποψίαστων πολιτών

Μήνυμα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Είναι ”γλυκιά” η αμοιβή- Πάνω από 215.000 Έλληνες έχουν κατεβάσει στο κινητό τους την εφαρμογή για να καταγγέλλουν «μαϊμού» αποδείξεις!

evosmos

Βασανισμός 83χρονης στην Πρέβεζα: Είχε αποπειραθεί και πέρυσι να την βιάσει ο Πακιστανός

evosmos

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εκτός φυλακής και οι 105 Κροάτες κατηγορούμενοι

evosmos

Leave a Comment