ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Χρονοπούλου: Πήγε χτυπημένη στο φαρμακείο και την έστειλαν στον ιατροδικαστή – Πότε κατήγγειλε τον Γεωργούλη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την καταγγελία της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για σκληρή κακοποίηση, το 2020.

Την ώρα που το τοπίο παραμένει θολό για το προεκλογικό σκάνδαλο ξυλοδαρμού στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ιατρικά έγγραφα τα οποία βεβαιώνουν τον ξυλοδαρμό της στενής συνεργάτιδας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης στις αρχές του 2020, φέρεται να είχε μεταβεί σε φαρμακείο στις Βρυξέλλες, όπου η φαρμακοποιός της πρότεινε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, όπως και έκανε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε κακοποίηση, ενώ υπήρχε αναφορά για ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ανέφερε ότι ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία:  «Υπάρχουν παντού αυτά τα αδικήματα και υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Από όσο γνωρίζουμε υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας. Αναμένουμε και εμείς να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Δεν είναι θέμα κομματικής εκμετάλλευσης. Πρέπει να προστατέψουμε αυτή τη γυναίκα. Αυτό που βλέπω στα social media είναι ανθρωποφαγία», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 Παράλληλα, πηγές από τον κύκλο της δικηγόρου, αναφέρουν ότι η συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη σε καμπάνια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, το φθινόπωρο του 2020, εξόργισε την ίδια και προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι προκαλεί πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι η βελγική εισαγγελία ζήτησε την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, τρία χρόνια μετά από την καταγγελία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Τηλεφώνησε στη γυναίκα του αλλά δεν μπορούσε να δώσει ακριβή θέση ο 46χρονος ΕΚΑΒιτης

evosmos

“ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ” ΕΙΠΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

evosmos

Κρήτη: Συνελήφθη 55χρονος για ασέλγεια εις βάρος δύο αγοριών

evosmos

Leave a Comment