ΕΛΛΑΔΑ

Είναι τυχαίο το τροχαίο στην υποδιευθύντρια των φυλακών; Μάλλον όχι! – Το 2017 είχε χάσει την ζωή του κι άλλο διοικητικό στέλεχος των φυλακών Μαλανδρίνου στην Αντιρρίου-Ιτέας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρεπορτάζ του 2017

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 16.00 στο 59ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όταν ο 54χρονος διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα από ύψος 20 περίπου μέτρων. Για την ανάσυρσή του χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία όταν έφτασε στο σημείο διαπίστωσε απλώς ότι οδηγός ήταν νεκρός.

Α1

Τις έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος είχε αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος έμενε στην πόλη του Αγρινίου και μετακινούνταν καθημερινά μέχρι τις φυλακές Μαλανδρίνου ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή απροσεξίας του οδηγού να είναι η αιτία για την εκτροπή του αυτοκινήτου, με τους αστυνομικούς ωστόσο να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο εξαιτίας της επαγγελματικής δραστηριότητας του θύματος.

H δήλωση του διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου κ. Μπόκα για το τραγικό δυστύχημα το 2017 που είχε βρει τραγικό θάνατο πέφτοντας με το αυτοκίνητο του μέσα στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποιος Έλληνας αγόρασε τη μία και μοναδική Rolls Royce Cullinan

evosmos

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο [BINTEO]

evosmos

Αγοράκι 8 ετών πήρε το 100 και έσωσε τη μητέρα του που λιποθύμησε στο τιμόνι

evosmos

Leave a Comment