ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν φταίει το παιδάκι μου» – Συγκλονίζει η μητέρα της εστεμμένης Κατερίνας Γεωργιάδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η εστεμμένη καλλονή Κατερίνα Γεωργιάδη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο, τη Μεγάλη Τρίτη.

Η 35χρονη που είχε στεφθεί Mις Πελοποννησιακός Τουρισμός στα καλλιστεία το 2010, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους αγαπημένους της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  η Κατερίνα Γεωργιάδη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και προσέκρουσε κολώνα, με την Τροχαία να ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν την 35χρονη από τη θέση του οδηγού χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως τη μετέφεραν στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της δήλωσε στην εκπομπή: «Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου. Από την τροχαία έμαθα ότι είχε το παιδί μου ατύχημα. Δεν φταίει το παιδάκι μου… Πήγαινε στην Αθήνα και θα ερχόταν να κάνουμε Πάσχα στην Κόρινθο. Ήταν ένα αγγελούδι, ένας άγγελος. Δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί. Δεν έχω λόγια να πω τι παιδί ήταν». 
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κυψέλη: Διαρρήκτες πήραν το χρηματοκιβώτιο και … ξέχασαν ένα περίστροφο

evosmos

Πολάκης σε Τσακαλώτο: Πρέπει να τους φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα ότι είναι απατεώνες

evosmos

Αλλοδαπός επιτέθηκε σε ιερέα στο κέντρο της Αθήνας – Τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι

evosmos

Leave a Comment