ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος: “Δεν εχει στεγνώσει το αίμα των παιδιών τους και κάνουν οικονομικά παζάρια”

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσε την παραίτησή του από την υπόθεση των Τεμπών και την εκπροσώπηση του κ. Ασλανίδη.

Και αυτό γιατί, ενώ ο κ. Ασλανίδης πρωτοστάτησε και δήλωνε πως θα αρνηθεί τα χρήματα που θέλησε να δώσει η Hellenic Train ως αποζημίωση για τον θάνατο των αθώων ψυχών, τώρα ανακοίνωσε στον γνωστό δικήγορο πως θα “διεκδικήσουμε ως 5.000.000”, μετά από συνάντηση που είχε με δικολάβο και μάλιστα μέλους μεγάλου πολιτικού κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και έχοντας χειρισθεί πάρα πολλές υποθέσεις σας ανακοινώνω πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία ανάλογη περίπτωση σαν εκείνη του Παύλου Ασλανίδη, ο οποίος με εξουσιοδότησε ως Δικηγόρο του από την αρχή της υπόθεσης (01-03-2023) της τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να συντάξω μήνυση εναντίον όλων των υπουργών Μεταφορών που διετέλεσαν τα τελευταία 15 χρόνια και παράλληλα να καταθέσω και αγωγή εναντίον των <<δολοφόνων>> , ΓΑΙΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ , HELLENIC TRAIN και κατά του ελληνικού δημοσίου όπως ανέφερε ο ίδιος σε όλα τα Μ.Μ.Ε που έχει δώσει συνεντεύξεις.

Ταυτόχρονα ο ίδιος ο Ασλανίδης ο οποίος έχασε τον γιό του στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ΔΗΛΩΝΕ σε όλα τα Μ.Μ.Ε πως <<λεφτά από δολοφόνους δεν θα πάρει ποτέ και δεν υπήρχε περίπτωση να κοστολογήσει την ζωή του παιδιού του με 42.000 Ευρώ που προσφέρει η Hellenic train στις οικογένειες των θυμάτων.>>

Ο ίδιος παρουσίαζε άλλους γονείς ώς κυνικούς συμφεροντολόγους που δήλωναν πως τα μέτρα της Κυβέρνησης για τις οικογένειες των θυμάτων ήταν βάλσαμο για τις οικογένειες των θυμάτων και ενδιαφέρονταν μόνο για τα χρήματα μόνο και πως ξεπουλούσαν τα παιδιά τους . Το έχει αναφέρει σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Έτσι λοιπόν τον ξεχώρισα , τον εκτίμησα και πορευτήκαμε μαζί στον αγώνα τον νομικό από δικής μου πλευράς για να αποδοθούν οι ευθύνες στους δολοφόνους του γιού του όποιοι και αν ήταν, είτε πολιτικές είτε η διοίκηση του ΟΣΕ είτε οποιοιδήποτε έστειλαν στον θάνατο με τις πράξεις ή παραλείψεις τους.

Ποτέ ,έστω και αν συνεχώς με ρωτούσε τί ποσοστό θα ζητούσα για την αγωγή αποζημίωσης, δεν του έθεσα ΚΑΝΕΝΑ ποσοστό ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ τον είδα σαν αδερφό μου , του άφησα να κρίνει εκείνος πόσο θα ήταν το ποσοστό και Η αμοιβή μου για την απασχόληση όλης της υπόθεσης.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους μου δικηγόρους, οι οποίοι καλώς τελικά πράττουν από ότι αποδεικνύεται , κι οι οποίοι από την αρχή συμφώνησαν με τους συγγενείς των θυμάτων που ανέλαβαν να υπογράψουν εργολαβικό με ποσοστό για να ασχοληθούν με την υπόθεση και με ποινική ρήτρα εάν τυχόν δεν συνεχίσουν μέχρι το δικαστήριο προκειμένου να πληρωθούν τα έξοδά τους . Εγώ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΟΥΤΕ ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ο συγκεκριμένος εντολέας & ούτε ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΆΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ λοιπόν, διατυμπάνιζε πως δεν θα δεχθεί χρήματα από δολοφόνους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜ.Ε . Παρακάτω αναφέρω ενδεικτικά μερικές από τις συνεντεύξεις του:

( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 16-03-2023 ΑΝΤ1 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, << Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. >>)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
18-03-2023 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΜΕGA CHANNEL ΠΟΥ είχε αναφέρει επί λέξει:
<< ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΥΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ . ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ . ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ;;; Ο ΟΣΕ;;; ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ;;; ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ. ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΑΝΕ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Συνέχισε λέγοντας : Τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ;; ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;; ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ;;; ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;; ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ Κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο την ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ , ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ 11,5 ΔΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ;; ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ. Δεν ήμουν ποτέ πολιτικοποιημένο ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΒΓΑΙΝΩ ΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ >>).

Επειδή η παραπάνω συμπεριφορά του Ασλανίδη όχι μόνο δεν συνάδει με την τωρινή του αλλά είναι αήθης και δεν είναι εντελώς ξένη με τον άνθρωπο που γνώρισα πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα είναι η εξής :

Με κάλεσε ο Ασλανίδης χθες στις 26-04-2023 ενώ βρισκόμουν στο Μ.Ο.Δ Καλαβρύτων για υπόθεση του Δικηγορικού μου γραφείου και μαζί με έναν δικολάβο ο οποίος δηλώνει και μέλος ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και λίγο έως πολύ MOY δήλωσε πως πρέπει να πείσω τον Ασλανίδη να ΛΑΒΕΙ ΤΑ 42.000 Ευρώ από ΤΗΝ HELLENIC TRAIN και να υπογράψει και την μήνυση κατά της Ν. Δημοκρατίας και του Mητσοτάκη . Εγώ διαφώνησα όπως εξ αρχής το είχα τονίσει καθώς λαμβάνοντας τα χρήματα αυτά αποδέχεσαι ουσιαστικά πως κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή στο ποσό των 42.000 Ευρώ και ούτε υπάρχει παραδοχή υπαιτιότητας από την Hellenic train.

O ίδιος ο Ασλανίδης συμφώνησε με αυτόν τον δικολάβο να λάβει τα χρήματα τα 42.000 Ευρώ ενώ διατυμπάνιζε μέχρι σήμερα ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ 5.000.000 ευρώ ΚΑΙ ΌΧΙ 1.000.000 Ευρώ που ζητούσε αρχικά . Υπάρχει ένα κόλπο όπως μου είπε να ζητήσει στην αρχή 100.000 Ευρώ και μετά τα 4.900.000 Ευρώ! Θα στα εξηγήσει μου ανέφερε ο δικολάβος που τον έχει παρασύρει σε όλη αυτήν την διαδικασία κάλεσέ τον μου ανέφερε .

Αμέσως του αρνήθηκα κάθε επαφή και του τόνισα πως παραιτούμαι από την υπόθεση καθώς αυτά τα πράγματα δεν με εκφράζουν , είναι νομικά ανυπόστατα και ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα θύματα.

Πρωτοστάτες όλης αυτής της υπόθεσης στο βωμό του συμφέροντος είναι ο ώς άνω δικολάβος , ο οποίος και έχει πολιτικό και επαγγελματικό όφελος και μια μάνα ενός θύματος που διοργανώνει όλες τις προσπάθειες , προσλαμβάνει δικηγόρους , παρουσιάζεται στα τηλεοπτικά κανάλια με γνωστούς δικηγόρους – οι οποίοι και κατεβαίνουν ώς υποψήφιοι στις εκλογές και ύστερα ενεργεί πρωτοβουλίες μόνη της , παίρνει γνώμες νομικές και μετά οργανώνει όλους τους υπολοίπους.

Δυστυχώς θύμα όλων αυτών των έπεσε και ο πρώην εντολέας μου Π. Ασλανίδης καθώς πλέον δεν επιθυμώ να τον εκπροσωπώ , λόγω του ότι ξεκίνησε πλέον έναν αγώνα συμφέροντος ΑΝΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 59 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ .

Δυστυχώς , παρότι είχαμε δώσει ραντεβού την Πέμπτη 27-04-2023 στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή για να καταθέσω και μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρών στον Γεωργιάδη Άδωνη όπως ο ίδιος ο Ασλανίδης μου είχε αναθέσει ακόμη πρόσβαλλε και τον ανακριτή , λέγοντας πως δεν είναι ικανός, πως αργεί , δεν γκαζώνει την υπόθεση , παίρνει εντολές εκ των άνωθεν, δεν έχει τα πορίσματα και γενικώς καθυστερεί την υπόθεση.

Ο δικολάβος που πρωτοστατεί σε όλη την υπόθεση , τον έχει βρει από μια ομάδα στο viper που έχουν κάνει οι συγγενείς και μπαίνει εκεί για να κάνει Άγρα πελατών , αθέμιτο ανταγωνισμό και να γράφει μηνύσεις μόνο εναντίον του Μητσοτάκη και της Ν.Δ παραλείποντας τις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων .

Επίσης προσπαθούν να πείσουν τους συγγενείς με μεθόδους που χρησιμοποιούν για να δώσουν τις μηνύσεις στους δικηγόρους και να τις υπογράψουν συστήνοντας ένα σωματείο. Δυστυχώς ο Παύλος Ασλανίδης ακόμη δεν συμπληρώθηκαν δύο μήνες από τον θάνατο του παιδιού του και χθες τηλεφωνικά ( έχοντας μάρτυρα και συνεργάτη του δικηγορικού μου γραφείου ) θέλησε να μου πει πως θέλει να κάνει αυτό το <<κόλπο>> και να είμαστε και οι δύο δικηγόροι του , εγώ και ο δικολάβος καθώς εγώ είμαι η ψυχή του και η φωνή του ενώ προφανώς ο δικολάβος είναι η φωνή της λογικής και του συμφέροντος.

Σε τέτοιες διαδικασίες πονηρές , υποχθόνιες, δικολαβίστικες δεν έχω μετέλθει ποτέ από παιδί δεν θα το κάνω τώρα όχι για μερικές χιλιάδες ευρώ αλλά ούτε για όλα τα χρυσάφια του κόσμου και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ο ίδιος ο Ασλανίδης Παύλος μου έδωσε γραπτή εντολή να είμαι ο πληρεξούσιος και αντίκλητός του Δικηγόρος υποστηρίζοντας την κατηγορία ενώπιον της 3ης Ανακρίτριας Λαρίσης Σούρλας Ελένης και έπειτα από τον αντικαταστάτη της δηλαδή του Ειδικού Εφέτη ανακριτή Λαρίσης κ. Σωτήριου Μπακαίμη.

Επειδή έχω πλήρη γνώση της δικογραφίας καθώς έχω μεταβεί πέντε φορές στην Λάρισα λαμβάνοντας αντίγραφα από την δικογραφία και μελετώντας την , καταθέτοντας παρατηρήσεις, ερωτήσεις, συντάσσοντας δικόγραφα μηνύσεων και αγωγής και μεταβαίνοντας άλλες τρείς φορές στην Θεσσαλονίκη συναντώντας τον Π. Ασλανίδη , φιλοξενώντας τον κιόλας στο ξενοδοχείο που διέμενα και προσφέροντάς του και πρωινό στο ξενοδοχείο που διέμενα με δικά μου έξοδα.

Επειδή τα ως νέα στοιχεία που ανακάλυψα χθες στις 25-04-2023 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου , τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο στις 01-03-2023, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορο και ώς άνθρωπο, καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο πως θα κάνουμε έναν αληθινό και γνήσιο αγώνα , σε εμένα τον συνήγορό του, και προ εκπλήξεως μου για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα όπως και ένα τραγούδι λέει << Ο Θεός να σε φυλάει….το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέφτης εκετεθειμένος και γυμνός αυτός που είναι αληθινός και αυτός που είναι ψεύτης >> Τα ώς άνω γεγονότα με οδήγησαν στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του .

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν μέσα σε δύο μήνες κοιτούν πως θα πάρουν εκατομύρια ευρώ φανταστείτε που κατάντησε η ανθρώπινη ζωή, η οποία και μπορεί να υπολογισθεί ούτε με όλα τα χρυσά και εκατομμύρια του κόσμου. Ο θεός του κόσμου να έχει κοντά του τα άτομα καλά ή κακά που έφυγαν τόσο ξαφνικά , τα υπόλοιπα είναι εδώ για τους γήινους που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ!!! – Οι ψυχές τους θα τους στοιχειώνουν όλους-ες που τα κοίταξαν μόνο για τα κτιστά – υλικά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Υγ: Την αγκαλιά σου άνοιξέ μου να κρυφτώ.

Κερδίζει ο χρόνος την παρτίδα και φοβάμαι.
Η ευτυχία στην ζωή, πλάι σου θα ‘ναι ένα πρωί
Να ‘χω πεθάνει και να κάνω πως κοιμάμαι.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64

evosmos

Παγκράτι: Σκυλιά επιτέθηκαν σε Ιερέα – Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

evosmos

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 54χρονου ο οποίος κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών στη Νέα Σμύρνη

evosmos

Leave a Comment