ΕΛΛΑΔΑ

Τζια: Οργή για την άγρια κακοποίηση αλόγου – “Κρεμόταν σε πλαγιά εξαντλημένο”

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες του παστουρωμένου αλόγου να κρέμεται εξαντλημένο σε μια πλαγιά, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Με το αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν κάτοικοι και τουρίστες στην Τζιά το Σάββατο (29/04).

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών “Ιππόθεσις”, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία, τα πόδια του αλόγου ήταν δεμένα μεταξύ τους και εκείνο δεμένο σε μια ελιά, σφαδάζοντας από τον πόνο και ψάχνοντας απεγνωσμένα νερό και φαγητό.
Οι περαστικοί προσπάθησαν να το σώσουν και τότε, σύμφωνα με το Σωματείο, “ήρθε η κάτοχος θυμωμένη με όσους ασχολήθηκαν, έκοψε τα σκοινιά από την μία πλευρά και άρχισε να το κλωτσάει για να σηκωθεί”.

Ο Σύλλογος ανέφερε πως κατέθεσε καταγγελία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ζητώντας την οριστική αφαίρεση του ζώου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καίτη Φίνου: Το μήνυμά της για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

evosmos

Κολωνός: «Πρόσωπα υπεράνω υποψίας» οι βιαστές που αναγνώρισε η 12χρονη στην 4η κατάθεση της! Μέσα στα επόμενα 24ωρα οι νέες συλλήψεις

evosmos

Μόνο σεβασμός: Εθελοντές στην Κρήτη μεταμόρφωσαν το υπνοδωμάτιο πολύτεκνης οικογένειας & μοίρασαν χαμόγελα

evosmos

Leave a Comment