LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τζόυς Ευείδη για Καινούργιου: «Σήμερα μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο, πιο κάτω δεν πάει»

Με αφορμή μία αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για την περίοδο των γυναικών στην εκπομπή της σήμερα, η Τζόυς Ευδείδη προχώρησε σε μία ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του «Super Κατερίνα» είπε: «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δεν γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».

Λίγο αργότερα, η Τζόυς Ευείδη, αφού παρακολούθησε το συγκεκριμένο απόσπασμα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κολωνός: Η στάση της μητέρας της 12χρονης που κίνησε υποψίες – Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα

evosmos

Ημαθία: «Είναι βρικόλακας – Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει», έλεγε η «Μήδεια» που δολοφόνησε το βρέφος της

evosmos

Κορωνοϊός: Ημέρα – σοκ με 34 νεκρούς και 2.556 νέα κρούσματα

evosmos

Leave a Comment