LIFE STYLE

Δήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα είναι να έχεις πολλούς οργασμούς, κάθε οργασμός ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο»

“Έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε πολλή γυναίκα, με πολύ αρσενικό μέσα μου” ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Παπαδήμα στο Γεια σου και στην Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν περί έρωτα, το θέατρο και το J2US.
«Έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε πολλή γυναίκα, με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν έχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις. Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στην ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία. Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο, που έζησες μαζί κάποια χρόνια κι ειδικά όταν έχεις και παιδί μαζί του. Κάλλιστα θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ όμως δεν θα απαξίωνα την σχέση μου με τον Γιάννη. Εγώ νομίζω ότι την τίμησα την σχέση μου με τον Γιάννη» είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Αυτό το πράγμα που παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι, ειδικά για τα νέα παιδιά που πλήρωναν 400 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια -το λέω και μου έρχεται να κλάψω ειλικρινά- δεν δουλεύει κανένα. Πώς είναι δυνατόν αυτά τα τέρατα, να είναι αυτές οι κλίκες διαμορφωμένες και να βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους, οι οποίοι είναι οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών και βιομηχάνων. Τα παιδιά αυτά δούλευαν γκαρσόνια. Ας γίνονται ηθοποιοί μόνο οι πλούσιοι. Με πονά πάρα πολύ αυτό. Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το ταλέντο» πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Θα συμμετείχε η Δήμητρα Παπαδήμα στο J2US; «Δεν θα μου το έλεγαν ποτέ γιατί το έχω καραβρίσει. Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Επειδή εγώ χρειαζόμουν να δουλέψω κι ήμουν στην τηλεόραση, δεν με έπαιρναν στο θέατρο. Οι εποχές είναι δύσκολες, τα οικονομικά στριμωγμένα, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ. Τα λαμέ, τα μαλλιά, τα έτσι και τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άλλος άνθρωπος ο Λευτέρης Πετρούνιας – Η φωτό που εκπλήσσει

evosmos

Σταμάτης Γαρδέλης: Είχαμε ερωτική σκηνή, ήταν πραγματική και ο σκηνοθέτης το κατάλαβε

evosmos

Super Κατερίνα: Το εξώδικο που δέχθηκε από τον πατέρα Νικόλαο και η… απολογία της (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment