ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε στα 58 ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιμπάντζης – Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς του

Ο 58χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή στην Κέρκυρα. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν στο νησί…

Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Θωμάς Λιμπάντζης πέθανε στην Κέρκυρα, σε ηλικία μόλις 58 ετών. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας κατάφερε να ξεχωρίσει για το ήθος, την ευπρέπεια και τις σωστές επιλογές που έκανε. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Συγγενείς και φίλοι του 58χρονου παραμένουν συντετριμμένοι από την τραγική είδηση, λίγες ώρες πριν συνοδέψουν τον άνθρωπό τους, στην τελευταία του κατοικία.

Ο Θωμάς ήταν ο μεγαλύτερος από τα τρία συνολικά παιδιά της Αιμιλίας Λιμπάντζη, τον Γιώργο και τον Θανάση, και είχε ένα γιό. Ξεχώριζε για τον επαγγελματισμό του και την σοβαρότητα του γι αυτό και ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στου Κωτσέλα, στις 16:00.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξεκινούν από αύριο τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για τις γιορτές -Τι θα ισχύει έως τις 7 Ιανουαρίου

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν σε συμμαθητή τους στο σχολείο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

evosmos

Τραγωδία Τέμπη: «Να πληρώσουν όλοι» ζητά εργαζόμενη που είχε ρεπό την ημέρα της τραγωδίας

evosmos

Leave a Comment