ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ορεστιάδα: Στρατιωτικός βίασε 14χρονο σε αποθήκη, συνελήφθησαν και οι δύο – Πώς κλείστηκε το ραντεβού

Οι αστυνομικοί στην Ορεστιάδα πέρασαν χειροπέδες σε δράστη και θύμα το Σάββατο 1η Απριλίου. Ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος από στρατονόμους.

Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο ανήλικος τον καταδίωξε και προσπάθησε να τον ληστέψει. Τον χτύπησε και τον τραυμάτισε, με τον στρατιωτικό να ειδοποιεί την αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν αναστάτωση. Ο βιασμός και η απόπειρα ληστείας προκαλούν σοκ τόσο στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο 25χρονος, όσο και στην τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί γνώριζαν το 14χρονο παιδί, που επίσης συνελήφθη.

Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία στην Ορεστιάδα, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να βουτήξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γάμος για την Αθηνά Ωνάση αμέσως μετά το διαζύγιο: Σούσουρο με την κληρονόμο

evosmos

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των πέντε μελών εγκληματικής ομάδας που ρήμαζαν σπίτια! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Οι Σπαρτιάτες, η ακύρωση της εκλογής τους και ο Βορίδης που σφυρίζει αδιάφορα

evosmos

Leave a Comment