ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα – Δεν μπορούν να δουν το βίντεο

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα ενώ οι Τούρκοι τονίζουν πως δεν μπορούν να δουν το βίντεο και αυτά που λέει.

«H Eλλάδα διαθέτει ένα τέλεια οργανωμένο και πολύπλοκο σύστημα αεράμυνας σε πολλά επίπεδα», υποστηρίζει την αναλύσή του στο κανάλι του στο Youtube ο Τούρκος αναλυτής, Αϊχάν Ταρακτσί.

Σύμφωνα με τον Αϊχάν Ταρακτσί η Ελλάδα μπορεί να έχει ακόμα και 1.000 Ζu-23 στα νησιά, ενώ διαθέτει επίσης Su 22, Artemis 30, Oerlikon 35mm, CROTALE NG/GR, Osa-AK, MIM-23 Hawk, Patriot με πάνω από 300 βλήματα, AIM-7 Sparrow και S-300.

Την ίδια ώρα ο Ταρακτσί επικαλείται «φήμες» που θέλουν την Ελλάδα να διαθέτει ακόμα και 16.000 FIM-92 Stinger, ενώ λέγεται «πως οι Έλληνες τους έχουν ακόμα και στα σπίτια τους» και θα τους χρησιμοποιήσουν εναντίον τουρκικών ελικοπτέρων και μαχητικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τούρκο αναλυτή η Ελλάδα διαθέτει επίσης και πολλά κινεζικά HONGJIAN-8 τα οποία βρίσκονται «σε περιπολικά πλοία της Ελλάδας και ελληνικά νησιά και βραχονησίδες».

Ο Τούρκος αναλυτής υπογράμμιζει πως το τουρκικό Επιτελείο γνωρίζει καλύτερα για τους παραπάνω αριθμους, τους οποίος ο ίδιος δεν επιβεβαίωνει, απλά αναφέρει όπως λέει, με βάση την έρευνά του.

Ο Αϊχάν Ταρακτσί τονίζει πως δεν πρέπει να ξεχνάνε οι Τούρκοι πως η «μικρή» όπως την χαρακτήρισε Ελλάδα, διαθέτει μία από τις καλύτερες πολεμικές αεροπορίες, με εκσυγχρονισμένα F-16 σε επίπεδο Viber και Rafale με τα οποία μαχητικά αλλάζουν οι ισορροπίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Οπως λέει ο Τούρκος αναλυτής, σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει και F-35, από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς των οποίων έχει αποβληθεί η Τουρκία.

Η Ελλάδα μπορεί να είναι μία μικρή χώρα αλλά είναι πολύ καλά οργανωμένη και με την στρατικοποίηση των νησιών δύσκολα μπορούμε να την πλήξουμε (σ.σ. την ενδοχώρα), τονίζει ο Αϊχάν Ταρακτσί.

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα
Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω αντιδράσεις των Τούρκων χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι σοκάρονται από την τουρκική ανάλυση ενώ πολλοί τονίζουν πως δεν… κατάφεραν να δουν όλο το βίντεο αφού δεν μπορούσαν να ακούνε το πόσο καλά οργανωμένη είναι η Ελλάδα.

GokhannSe : Μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Δεν μπόρεσα να τελειώσω το βίντεο από απογοήτευση. Ευχαριστώ Ayhan

mcantemel228 : Οι άντρες έχουν πολύ ισχυρή αεροπορική άμυνα και δύναμη αεροσκαφών, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθεί, δεν είναι μια χώρα που μπορεί να κερδηθεί με μια πορεία του μήνα…

bilgekagansarbat7728 : Υπάρχουν λίγα βίντεο για την Ελλάδα, ήταν πολύ κατατοπιστικό

kurkar3011: είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τον εχθρό, δεν υπάρχει βίντεο για αυτά τα θέματα, και πάλι ο ayhan tarakçı έδειξε τη διαφορά του

tuncayboyukozkok14 : Το τελευταίο μέρος του βίντεο είναι εξαιρετικό…. Τουλάχιστον κάποιος που έχει πει την αλήθεια, δόξα τω Θεώ… Σε λίγο καιρό η χώρα μας αναλαμβάνει δράση, ειδικά όσον αφορά την αεροπορία… .

halilodemis9072 : Θεέ μου, επιτέλους ένα βίντεο που παρουσιάζει αληθινές πληροφορίες (…) είσαι πραγματικά ένα από τα σπάνια κανάλια στα social media, ayhan δάσκαλε.

ademank6439 : Κύριε Ayhan, θέλουμε ένα ολοκληρωμένο βίντεο για τη στρατιωτική δύναμη της Ελλάδας

mikailgul87 : Μπράβο, για πολύ όμορφες και πολύτιμες πληροφορίες. Τώρα αναρωτιόμουν για το σύστημα αεράμυνας μας. Θα το εκτιμούσα αν κάνατε το δικό μας.

ther3d271 : Μπορείτε να κάνετε ένα βίντεο για τα τουρκικά συστήματα αεράμυνας;

dogangirgin9854 : Κύριε Ayhan, έχετε ένα ολοκληρωμένο βίντεο για την ανάλυση του ελληνικού ναυτικού; Δεν το είδα στο κανάλι σας, ίσως μου έλειψε. Ή μπορείτε να το κάνετε;

murataydn6704 : Κύριε Ayhan, σας ευχαριστώ που είστε αμερόληπτοι και λέτε την αλήθεια. Είστε ένα ή δύο από τα άτομα στα οποία είμαι συνδρομητής και ακολουθώ εδώ, σας ευχαριστώ και πάλι.

aydincakiroglu1665 : η ελληνική αεροπορία μας πέρασε, δάσκαλε ayhan. Μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση σε αυτό το θέμα;

Tolga7737 : Μπορείτε να κάνετε ένα βίντεο στο ραντάρ Smart L; Λέγεται ότι μπορεί να εντοπίσει αεροσκάφη stealth στα 65 χλμ.

mrbzn : Μην υποτιμάτε τον εχθρό, αλλά μην μεγεθύνετε στα μάτια του, σωστή ανάλυση, σωστή διάγνωση.

hakandemir2158 : Τα drones μας δεν μπορούν να εντοπίσουν συστήματα αεράμυνας μεσαίας εμβέλειας ή ακόμα και S300. Υπάρχουν πολλά βίντεο σχετικά με αυτό. Πολλά από τα νησιά βρίσκονται επίσης εντός εμβέλειας σκοποβολής. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα ραντάρ δεν είναι μακριά λόγω του ότι η γη της Ελλάδας δεν είναι μεγάλη. Φυσικά, οι στρατιωτικοί ειδικοί ξέρουν καλύτερα, αλλά έτσι νομίζω.

funplace9584 : Η γλώσσα που χρησιμοποιήσατε για όσους έπαιζαν τα τύμπανα του πολέμου ήταν τόσο αστεία και τόσο αληθινή

LiFePo1 : Οι γείτονές μας έχουν τρία ατού εναντίον μας 1. Ευρωπαϊκή Ένωση 2. Rafale και πιθανώς F35 3. Όπως είπε ο δάσκαλός μας Ayhan, οι γείτονές μας δεν τρώγονται εύκολα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να τσακωθούμε μέχρι να έρθουν τα MMU.

fatihgokturk338 : Η Τουρκία να αγοράσει αεροπλάνα Typhoon από την Αγγλία ως ενδιάμεσα αεροπλάνα, αυτή είναι σημαντική λεπτομέρεια γιατί φέρουν πυραύλους μετεωριτών, τα αεροπλάνα rafael εξισορροπούν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

adonair1227: Αν και το περιεχόμενο είναι περιορισμένο, αρκεί να έχουμε μια ιδέα για την αεράμυνα της Ελλάδας. Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι τα νησιά δεν είναι οπλισμένα σε μια γεωγραφία χωρίς βάθος.

mesutbasaran9798: Μπράβο αδερφέ, ας μην κοιμηθούμε, ο εχθρός δεν κοιμάται, ας μην αγκαλιάζουμε τον εχθρό

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χονγκ Κονγκ – Γνωστό μοντέλο και influencer βρέθηκε τεμαχισμένο σε ψυγείο

evosmos

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ! Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ! ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

evosmos

ΣΤΟ ΚΑΤ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ – ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

evosmos

Leave a Comment