ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για ζευγάρι στη Σαλαμίνα! “Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας” – Γείτονας τους απειλεί με όπλο

Τον απόλυτο εφιάλτη ζει ένα ζευγάρι στη Σαλαμίνα, το οποίο έχει δεχτεί επιθέσεις και απειλές από τον γείτονά τους.

Όπως είπε στο MEGA ο κος Γιάννης, όλη η γειτονιά είναι αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του γείτονά τους, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο άνδρας τους έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές και τους έχει απειλήσει με όπλο, ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ψυχικά προβλήματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν επιδεινωθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα όταν βγαίνουμε από το σπίτι να ζούμε με το άγχος», είπε ο κος Γιάννης.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2022 ο άνδρας απείλησε τη σύζυγο του κου Γιάννη με όπλο και μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξίφη, τόξο, ακόμα και βαλλίστρα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως κατήγγειλε ο κος Γιάννης, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, καθώς την Κυριακή καθώς πήγαινε τον σκύλο του βόλτα είδε τον γείτονά του να μπαίνει στο σπίτι με σιδηρολοστό. Όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει, ο άνδρας του επιτέθηκε και τον χτύπησε στα χέρια, αλλά χτύπησε και τη σύζυγό του στο πρόσωπο με μία πέτρα.

«Κυκλοφορεί με όπλο, γιατί την Κυριακή που έγινε η πάλη μεταξύ μας έπεσε σφαίρα. Όταν μπήκε ο αστυνομικός μέσα, την μάζεψε, την πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και πρόκειται για 9ρι όπλο», δήλωσε.

Το ζευγάρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γείτονά του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ: Δείτε ποιος διάσημος Έλληνας πέθανε (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Πόρος: Μεγάλες καταστροφές στο Λεμονοδάσος από την κακοκαιρία – Πάνω από 1,5 μέτρο η καθίζηση του εδάφους

evosmos

Προφυλακίστηκε η 58χρονη φερόμενη ως εγκέφαλος στο κύκλωμα με τα αναπηρικά επιδόματα

evosmos

Leave a Comment