ΕΛΛΑΔΑ

Φοβούνται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο! Η ανομία στο Μενίδι έχει “χτυπήσει κόκκινο”! Τι λέει με ντοκουμέντα, αναγνώστης που ζει στην περιοχή (Εικόνες&Βίντεο)

Την καταγγελία του για τα όσα ζει και βλέπει στο Μενίδι μάς έστειλε ένας αναγνώστης. Η ανομία στην περιοχή έχει “χτυπήσει κόκκινο”. Αλλά τον Τάκη δεν τον νοιάζει… Βλέπετε  τον ψηφίζουν στα Νότια της Αττικής!

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας, σας επισυνάπτω λίγες φωτογραφίες και δύο μικρά βίντεο, ώστε να καταλάβετε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή Άγιος Δημήτριος και Αυλίζα του Δήμου Αχαρνών (μενιδι) Αττικής αλλά και σε όλη την Δυτική Αττική γενικότερα.

Σε Ευρωπαϊκή χώρα εν έτη 2023 κάθε εβδομάδα στην περιοχή μας , εγκληματικές ομάδες καίνε αυτοκίνητα τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει για κλοπές-ληστείες και ότι άλλο.

menidi3

Οι εμπρησμοί αυτοί γίνονται τόσο σε απομακρα και αραιοκατοικημένα στενά , όσο και στον Κεντρικό δρόμο της περιοχής οδό Νικολάου Λαδά από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες που και εσείς οι ίδιοι μπορείτε αν περάσετε μία βόλτα να το διαπιστώσετε.
Εκρήξεις και καπνός με μυρωδιά καμένου πλαστικού σε μεταμεσονύκτιες ώρες έχει γίνει πλέον καθημερινότητα για εμάς του κατοίκους . Επίσης Πυροβολισμοί ακούγονται μέρα νύχτα και όχι μόνο μονές βολές , αλλά και κατα ρυπάς, από πολεμικά όπλα όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που σας στέλνω.

menidi2

Η αστυνομία για έναν τόσο μεγάλο σε έκταση δήμο με τόσο μεγάλη εγκληματικότητα είναι ανήμπορη να τα προλαβαίνει ολα. Η ΔΙ.ΑΣ της περιοχής, σε μία βάρδια έχει να καλύψει Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Ολυμπιακό χωριό, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια . Η άμεση δράση είναι ένα περιπολικό μόνο του.
Οι φωτογραφίες που δείχνουν μαύρα σημάδια είναι από καμένα οχήματα που τα εχουν περισυλλέξει και έχουν αφήσει το έδαφος καμμένο.

menidi1 menidi
Η ειρωνεία είναι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και η εγκληματικότητα στην περιοχή μας βρίσκεται σε τεράστια άνοδο παρά της συχνές συλλήψεις και εξιχνιάσεις της Αστυνομίας.ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λίβανος: Έβαλε φωτιά στη σύζυγό του γιατί αρνήθηκε να κάνει έκτρωση

evosmos

Χαμός στην Κόρινθο: Έπιασε τον σύζυγό της με την ερωμένη του και τη μαχαίρωσε

evosmos

Κεφαλονιά: Επεισόδιο με τον Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι – Τους όρμηξε πολίτης

evosmos

Leave a Comment