LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τον περνάει έξι χρόνια, είναι μια κούκλα: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Γκέλια – Έχουν μαζί μια κορούλα

Ο Νίκος Γκέλια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 6 χρόνια μεγαλύτερης συζύγου του. Η γυναίκα της ζωής του είναι κούκλα και βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό του.

Όσα ανέφερε

Πέρα από την καριέρα του όμως, έχει αφοσιωθεί και στην οικογένειά του, καθώς με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει μία μικρή κορούλα.

«Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30 επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου. Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κόρη μου τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο “ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά ”όχι, στο σπίτι είναι”», δήλωσε παλαιότερα στην εκπομπή «Πάνε Δανάη».

Και πρόσθεσε: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο. Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων, αλλά νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου».

 

 

Όσο για τη σύζυγό του ο Νίκος Γκέλια ανέφερε: «Με μάγεψε η ομορφιά της. Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός. Με κέρδισε, επίσης, ο αυτοσαρκασμός της. Είναι πολύ ωραίο ο άλλος να έχει χιούμορ και μάλιστα να διακωμωδεί πρωτίστως τα δικά του θέματα. Το θεωρώ δείγμα ευφυίας.

Κι επιστρέφω στο θέμα της ηλικίας για να σου πω ότι, ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία και σε ένα μπαρ εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα.

Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πως να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για χρήματα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεγάλες αλήθειες από τον Πρόεδρο των Κονσερβοποιών: “Ο πόλεμος πλήττει τον κλάδο – 80.000 τόνους ροδάκινα έστελνε η Ελλάδα σε Ρωσία – Ουκρανία”

evosmos

Ερμού: Ποια τα πρώτα λόγια της 22χρονης που δέχτηκε τη φονική επίθεση από τον Ιρακινό

evosmos

Αλλάζουν όλα στον ΚΟΚ – Οι τροχαίες παραβάσεις που θα πληρώνουμε ακριβά

evosmos

Leave a Comment