ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτές μεθοδεύσεις στην Χειμάρρα από το καθεστώς Ράμα! – Μόνοι εναντίον όλων οι Έλληνες!

Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου κάνουν το καθήκον τους, καθώς αυτή τη στιγμή περισσότερα από 2000 άτομα έχουν καταφθάσει στην Χειμάρρα, στην συντριπτική πλειοψηφία τους από την Ελλάδα για να ανατρέψουν στην κάλπη τις μεθοδεύσεις κατά του Φρέντι Μπελέρη.

Το ΚΕΑΔ του Μπελέρη μάχεται κυριολεκτικά μόνο του εναντίον όλων. Δεν υπάρχει όμως καμία περίπτωση να μην εκλεγεί ο Μπελέρης – πέραν φυσικά της εκλογικής νοθείας.

Μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων όμως είναι και Αλβανοί οι οποίοι πλέον νιώθουν απογοητευμένοι από τις άθλιες μεθοδεύσεις καθώς είναι ξεκάθαρη η συντονισμένη επιχείρηση και η αδικία του καθεστώτος Ράμα κατά Μπελέρη.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα παρατηρείται ύποπτη καθυστέρηση στο άνοιγμα ορισμένων εκλογικών κέντρων.

Κλίμα αστυνομοκρατίας

Η Χειμάρρα τις τελευταίες ώρες βρίσκεται υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό καθώς πέραν της τοπικής αστυνομίας έχουν μεταφερθεί στην περιοχή σώματα ακόμα και των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής αστυνομίας από διάφορες περιοχές.

Σε κάθε εκλογικό κέντρο μάλιστα, υπάρχουν μηχανήματα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται προκειμένου να τακτοποιηθεί ο κάθε ψηφοφόρος για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα! Γεγονός που φυσικά προκαλεί τεράστια ανησυχία για φακέλωμα των ψηφοφόρων…

Ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου πάντως αντιστέκεται και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα σκληρό μάθημα στο καθεστώς του διεφθαρμένου Ράμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Π.Πολάκης σε Θ.Πλεύρη: «Μην πας σε ρεβεγιόν- Να λύσεις το πρόβλημα με τα μονοκλωνικά»

evosmos

«Αισθανόταν ήδη νεκρή» – Τι έγραφε η 18χρονη στα σημειώματα που άφησε πριν απαγχονιστεί! (φωτο)

evosmos

Δημογραφικό: 39 από τους 51 νομούς της Ελλάδας είχαν απώλειες πληθυσμού – Αυξάνονται οι ηλικιωμένοι

evosmos

Leave a Comment