ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Ποινή φυλάκισης εννιά ετών σε πατέρα για ασέλγεια στην 2,5 ετών κόρη του

Ένοχο έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, τον 51χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο από το Ρέθυμνο για την υπόθεση ασέλγειας με θύμα την ανήλικη κόρη του από το 2017 έως το 2018 όταν το κοριτσάκι ήταν μόλις 2,5 ετών.

Ειδικότερα, το δικαστήριο απέρριψε την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα και με ψήφους 6-1 έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο επιβάλλοντάς του ποινή 9 ετών κάθειρξης, δίνοντας στην έφεση αναστέλλουσα ισχύ. Το κοριτσάκι φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά το διάστημα από το 2017 έως το Μάιο του 2018 όταν ήταν 2,5 έως 3,5 ετών, ενώ το καλοκαίρι του 2018 μίλησε στη μητέρα του.

Το γεγονός ότι το παιδί είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά, επιβεβαίωσαν οι πραγματογνωμοσύνες των ειδικών, σύμφωνα με το neakriti. Μετά την ολοκλήρωση της δίκης ο κατηγορούμενος προσέβαλε την απόφαση με έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της δίκης, ο κατηγορούμενος προσέβαλε την απόφαση με έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο ίδιος καταδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα για ενδοοικογενειακή βία με πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της συζύγου του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΝΦΙΑ: ΒΡΟΧΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ – ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

evosmos

ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΑΘΗΝΑ! Πακιστανοί λήστεψαν και «σακάτεψαν» στο ξύλο τουρίστα από τη Ν.Αφρική

evosmos

Νύχτα εφιάλτης σε Βαρυμπόμπη, Τατόι, Θρακομακεδόνες: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα

evosmos

Leave a Comment