ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: 46χρονος ξυλοκόπησε τον 6χρονο γιo του μέσα σε μαγαζί και συνελήφθη

Το 6χρονο αγοράκι διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ελαφρές σωματικές βλάβες.

Ένα τραγικό περιστατικό κακοποίησης παιδιού συνέβη της Μεγάλη Παρασκευή στο κέντρο των Χανίων, με θύμα ένα 6χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ένας 46χρονοςαπό την Αίγυπτο πήγε σε mini market με τον 6χρονο γιο του, όπου για άγνωστο λόγο, άρχισε ξαφνικά να χαστουκίζει το παιδί και να το αρπάζει από τον λαιμό.

Κλήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, αλλά η μητέρα του παιδιού είπε στους αστυνομικούς πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του πατέρα.

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα, ο 46χρονος συνελήφθη, ενώ το 6χρονο αγοράκι διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ελαφρές σωματικές βλάβες.

Ο 46χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με το αγαπημένο του τραγούδι αποχαιρέτησαν οι φίλοι του, τον Νίκο που σκοτώθηκε στον Άλιμο

evosmos

e-λιανικο Επιδότηση 5000€ για Κατασκευή eshop

evosmos

Τέσσερις στους πέντες Έλληνες νιώθουν φτωχοί – Μεγάλη διαφορά από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

evosmos

Leave a Comment