ΕΛΛΑΔΑ

Χ.Διαβάτη για Α.Γεωργούλη: «Όλες θυμούνται μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε – Με το ζόρι δεν μπορεί να σε βάλει κανένας»

Η Χρυσούλα Διαβάτη, που πολλές φορές έχει απασχολήσει με τις δηλώσεις της, εξέφρασε την άποψή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του Θεάτρου.

Μιλώντας για τον Αλέξη Γεωργούλη η Χρυσούλα Διαβάτη είπε «Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;».

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», αναφέρει η Χρυσούλα Διαβάτη

«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», τονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του»

evosmos

Αυστρία: Εγκλωβισμένοι 100 Θεσσαλονικείς σε πούλμαν στο δρόμο προς Βιέννη – Τεράστια ταλαιπωρία

evosmos

Bloomberg: «Η Τουρκία θα ξεπεράσει εύκολα σε ναυτική ισχύ την Ελλάδα – Στοχεύει να ανταγωνιστεί ΗΠΑ και Ρωσία»

evosmos

Leave a Comment