ΕΛΛΑΔΑ

Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι

Τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε την Παρασκευή εξομολογήθηκε σήμερα η Δανάη Μπάρκα, η οποία αποκάλυψε πως της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω ακριβώς από το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

«Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκανα, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι. Ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου ήταν υπέροχοι και εξαιρετικοί. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου.

Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά. Ήμουν πολύ ταραγμένη, είχα γυρίσει και αργά, πρέπει να έγινε στο 3ωρο που κοιμήθηκα. Γύρισα πολύ αργά και κατέβηκα πολύ νωρίς. Και λίγο με τάραξε, είναι βίαιο… Μπήκα στο αμάξι, δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά βλέπω τα τζάμια, σοκαρίστηκα!», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκ στην Ομόνοια: 21χρονος αλλοδαπός… άρπαξε ανήλικη -Την μετέφερε σε ξενοδοχείο

evosmos

ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ F-16 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!! Το “έπνιξαν” ΥΠΕΘΑ και Μητσοτάκης – Από θαύμα δεν είχαμε θύματα

evosmos

Μεσσήνη: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος δράστης

evosmos

Leave a Comment