ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Πεθερός θα πληρώσει τη νύφη κυριολεκτικά μετά τις σκηνές απείρου κάλλους

Ο πεθερός καταδικάστηκε και ο Βόλος συζητάει για τα όσα ακούστηκαν στη δίκη του. Η νύφη δεν έκανε πίσω και πλέον ο ηλικιωμένος καλείται να την αποζημιώσει…

Πεθερός και νύφη έφτασαν στα άκρα και κατέληξαν στα δικαστήρια. Τα οικονομικά δημιουργούσαν συνεχείς προστριβές το τελευταίο διάστημα, με την κατάσταση να ξεφεύγει σε μια από τις τελευταίες συναντήσεις τους. Ο 84χρονος βρέθηκε στο εδώλιο κατηγορούμενος για την επίθεση στη γυναίκα του παιδιού του και καταδικάστηκε. Ο Βόλος παρακολουθεί την αυλαία στην υπόθεση, με όλους όσοι γνωρίζουν την οικογένεια να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα εκείνα που δεν γνώριζαν και έμελλε να μάθουν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2023 το πρωί στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Δημητριάδος, μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών. Ένας 84χρονος επιτέθηκε στη νύφη του, την χτύπησε και την άρπαξε από τα μαλλιά. Την Παρασκευή 28 Απριλίου «κάθισε» στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τελικά θα «πληρώσει την νύφη» με 500 ευρώ, όσο σχεδόν και το ποσό της σύνταξής του, για ελαφρά σωματική βλάβη.

Μεγάλη η περιουσία της οικογένειας, αλλά ο ίδιος όπως είπε τη μεταβίβασε όλη στον γιό του και ζει με τα 600 ευρώ της σύνταξης που λαμβάνει. Ο λόγος που επιτέθηκε στην νύφη του ήταν οι οικονομικές διαφορές και ειδικότερα, η αξιοποίηση ενός καταστήματος σε κτίριο στο κέντρο της πόλης.

Το κτίριο μαζί με τα καταστήματα ανήκαν στον 84χρονο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία τα έγραψε στα παιδιά του. Μόλις θα έβγαινε στην σύνταξη είχε δεσμευτεί πως το ένα κατάστημα, στο οποίο ο ίδιος στέγαζε την επιχείρησή του, θα το αναλάμβανε η νύφη του, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Ο ίδιος αν και συνταξιοδοτήθηκε, παρέμεινε μέσα στο κατάστημα, το οποίο σπανίως ωστόσο ανοίγει, ενώ ο γιός του με την σύζυγό του αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν. Ο γιός του εξουσιοδότησε την γυναίκα του για όλες τις αναγκαίες κινήσεις και στις 31 Ιανουαρίου η 53χρονη περίμενε στις 08.30 το πρωί τον πεθερό της έξω από την πόρτα του καταστήματος, όπου του ζήτησε τα κλειδιά.

Ο υπερήλικας εκνευρίστηκε και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ξέσπασε μεγάλος καυγάς, με θεατές περαστικούς και πελάτες της διπλανής τράπεζας.

Ο 84χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του, η οποία τον κατηγόρησε πως την άρπαξε από τα μαλλιά και της έσκισε το μπουφάν την ώρα που τη χτυπούσε. Ο υπερήλικας οδηγήθηκε χθες σε δίκη, ενώ η μάρτυρας κατηγορίας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο 84χρονος δεν ζει με τα παιδιά του, αλλά μόνος του. Όπως είπε στους δικαστές φροντίζει ο ίδιος τον εαυτό του.

Πηγή: taxydromos.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Από τα μέσα του 2024 σε λειτουργία ο αγωγός φ/α Δυτικής Μακεδονίας

evosmos

Λάρισα: Περνούσε κάτω από το μπαλκόνι και του έριξε μπουκάλι με χλωρίνη – Με έγκαυμα στο νοσοκομείο

evosmos

#cancel_Jumbo: Viral στα social media καταγγελία των εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

evosmos

Leave a Comment