ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Περιστέρι: “Ντου” της Αστυνομίας σε σπίτι στο Αιγάλεω για τον εντοπισμό του Πακιστανού

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας από το Περιστέρι, η τρίτη γυναικοκτονία μέσα σε λίγες ημέρες που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 20χρονου, από τα χέρια του οποίου φέρεται να βρήκε ασφυκτικό θάνατο η άτυχη Νικολέτα. Ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας θεωρείται από την αστυνομία νούμερο ένα ύποπτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, νωρίτερα οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Αιγάλεω σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί, χωρίς αποτέλεσμα.
Για τρίτη μέρα οι αστυνομικοί αναζητούν μαρτυρίες, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ κάνουν φύλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος για πιθανά απειλητικά μηνύματα.

Οι αμυχές και οι μώλωπες σε χέρια και σώμα μαρτυρούν τον βίαιο θάνατο που βρήκε η άτυχη κοπέλα η οποία φαίνεται να έδωσε μάχη για τη ζωή της. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία κλείνοντας της το στόμα και την μύτη.

Η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

«Έχω χάσει τον άγγελο μου και να βρεθεί θα δικαιωθώ; θα γίνει δικαιοσύνη; Τι να πω σε 10-15 χρόνια θα είναι έξω πάλι» λέει ο πατέρας της 17χρονης.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το δραματικό παρελθόν της 17χρονης. Σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα της, η κοπέλα είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου ζούσαν. Το γεγονός οδήγησε στη διαπόμπευση και τον εκφοβισμό της από τον περίγυρό της. Έτσι μητέρα και κόρη αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Η 17χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της από την αδελφή και τη μητέρα της αργά το βράδυ της Δευτέρας. Σήμερα στον τόπο καταγωγής της συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο αντίο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γλυφάδα: Συνελήφθη η κληρονόμος του Καλλιγα (των γνωστών κρασιών) με καταδικαστικές ερήμην αποφάσεις σε βάρος της

evosmos

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Απίστευτο τροχαίο, αυτοκίνητο κατέληξε σε… αυλή σπιτιού – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης κατέβασε κοπέλα γιατί φορούσε κοντή μπλούζα (VIDEO)

evosmos

Leave a Comment