ΕΛΛΑΔΑ

Προειδοποιεί η ΑΑΔΕ τους μεγαλοοφειλέτες: “Ή πληρώνετε ή δημοσιοποιούμε τα στοιχεία σας”

Τις επόμενες μέρες χιλιάδες νομικά ή φυσικά πρόσωπα με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ άνω των 150.000 ευρώ αναμένεται να λάβουν τα «ραβασάκια» της ΑΑΔΕ τα οποία θα τούς καλούν, εντός 15 ημερών, να ρυθμίσουν ή να εξοφλήσουν τα χρέη τους.

Από 3 έως 6 Ιουνίου 2022 τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που πληρούν τα κριτήρια θα λάβουν, στη γραμματοθυρίδα τους στο TAXISnet καθώς και στην πιστοποιημένη διεύθυνση ηλεκτρονικής τους αλληλογραφίας σχετική ενημέρωση η οποία θα τους προσκαλεί εντός 15 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 21 Ιουνίου 2022, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις προς δημοσιοποίηση οφειλές τους, διαφορετικά οι αρχές θα περάσουν σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Οι επικαιροποιημένες καταστάσεις θα δημοσιοποιούνται διακριτά για τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα με ηλεκτρονική ανάρτησή τους στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ.

Ποιοι θα λάβουν τα «ραβασάκια»

Στις καταστάσεις περιλαμβάνονται ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ που υπερβαίνουν σε κύρια εισφορά (κεφάλαιο) τις 150.000 ευρώ και η καταβολή τους έχει καθυστερήσει περισσότερο από ένα έτος – ανάγονται, δηλαδή, σε προγενέστερη του ημερολογιακού έτους χρονική περίοδο ασφάλισης. Το όνομά τους στις λίστες της ΑΑΔΕ θα δουν όσοι δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΕΕΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ! «ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ» – ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

evosmos

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Πασχάλη Τερζή: «Τέλος»!

evosmos

Χριστίνα Σούζη: «Έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» – Πώς την απεγκλώβισε παλαίμαχος τερματοφύλακας

evosmos

Leave a Comment