LIFE STYLE

«Έχουμε κάποιον γκαντέμη εδώ μέσα»: Το απρόοπτο στην πρεμιέρα της Χρηστίδου και η ανθοδέσμη από τον άντρα της ζωής της

Με άφθονο κέφι και χαμόγελα, η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχτηκε τους τηλεθεατές για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

Η πρώτη καλημέρα της σεζόν

Η παρουσιάστρια, απαστράπτουσα και ανανεωμένη, είπε την πρώτη καλημέρα της σεζόν με ενθουσιασμό. Παρά το άγχος της, η χαρά της για την τηλεοπτική της επιστροφή ήταν προφανής, έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο ξέγνοιαστες στιγμές και διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μαζί με την ομάδα της, θα συνεχίσουν να κρατούν παρέα στους τηλεθεατές τα σαββατοκύριακα, διατηρώντας την ίδια ομάδα, καθώς πιστεύουν στη δύναμη της συνεργασίας, καθώς «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις»!

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν  την μεγάλη της πρεμιέρα, είχε δηλώσει: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που για τέταρτη σεζόν βρίσκομαι στο MEGA και κάνω ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν, παρέα με μια υπέροχη ομάδα. Πάντοτε βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος και με γνώμονα αυτό, στόχος μας είναι να του παρουσιάσουμε θέματα που θα τον ενημερώνουν και παράλληλα θα τον κάνουν να “χαμογελάσει και πάλι”».

Από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής της, οι ανθοδέσμες άρχισαν να καταφτάνουν η μία μετά την άλλη, με την πρώτη και πιο συγκινητική να είναι αυτή που έστειλε ο πατέρας της. Αυτό το τρυφερό gesto προκάλεσε έντονα συναισθήματα στη Σίσσυ Χρηστίδου, αναδεικνύοντας τη βαθιά σύνδεση που έχει με την οικογένειά της.

Ακολουθεί το βίντεο από την έναρξη της εκπομπής:

Τ

Το τεχνικό πρόβλημα στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου

Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με την αίθουσα σύνταξης, ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Καπερναράκος μετέφερε το ενημερωτικό ρεπορτάζ, όταν ξαφνικά ο ήχος «κόπηκε» και η εκπομπή πέρασε σε διαφημίσεις.

Μετά από λίγα λεπτά, η εκπομπή επέστρεψε στον αέρα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αντιμετωπίζει το απρόοπτο με χιούμορ. Σχολίασε τη διακοπή, κάνοντας την κατάσταση πιο ελαφριά και διασκεδαστική για τους τηλεθεατές

«Λοιπόν, άμα τον βρω ποιος μας μάτιασε… Ή κάποιος μας μάτιασε ή έχουμε κάποιον καινούργιο γκαντέμη εδώ μέσα… Τέλος πάντων, δεν πειράζει, είναι αυτά της πρεμιέρας που για γούρι συμβαίνουν κάποιες ανατροπές».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με μαγκούρα και εμφανώς αδυνατισμένος: Ο Πασχάλης Τερζής, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

evosmos

Γιώργος Θεοφάνους: Γιατί ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη – «Έκανα λάθος»

evosmos

Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη από τις διακοπές τους στην Κρήτη

evosmos

Leave a Comment