LIFE STYLE ΔΙΑΦΟΡΑ

”Ξέρω ότι πολλοί θα με κοροϊδεύουν, που έβγαλα φωτογραφία με τη γιαγιά μου”

“Ξέρω ότι πολλοί θα με κοροϊδεύουν, που έβγαλα φωτογραφία με τη γιαγιά μου και όχι με την κοπέλα μου”

Viral η φωτογραφία ενός νεαρού που έβγαλε φωτογραφία με την αγαπημένη του γιαγιά και κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο. Αν και παλιά εξακολουθεί να μας θυμίζει την αξία της οικογένειας..

Τη γιαγιά μου όμως την αγαπώ περισσότερο στον κόσμο.. με όλη μου την καρδιά και ψυχή..

Είμαι περήφανος που την έχω.. γιατί αντικατέστησε τη μητέρα μου.. που έχασα πολύ νωρίς.. η γιαγιά μου είναι το είδωλο μου!!!

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες ζουν στην καρδιά μας. Πρέπει να τους προσέχουμε, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες. Μείνετε στο σπίτι και φροντίστε τους. Είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά

Σας συμβουλεύουμε να αγαπάτε και να φροντίζετε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας γιατί είναι ότι πιο πολυτιμότερο στο κόσμο! Είναι δυο φορές μπαμπάδες και μαμάδες έχουν δει πολλά και έχουν ζήσει παραπάνω, κουβαλούν την εμπειρία και την σοφία άλλων εποχών που δεν θα ζήσουμε και θα νιώσουμε ποτέ!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

7 Χρήσεις της Μαγειρικής Σόδας στο Πλυντήριο Ρούχων

evosmos

Η τελευταία επιθυμία του Β. Καρρά και οι λεπτομέρειες της ταφής του

evosmos

Γιώργος Παρτσαλάκης: “Ο γιος μου πέρασε Φιλοσοφική στα Ιωάννινα και έπαθα σοκ με αυτό που ζήτησε ο ιδιοκτήτης”

evosmos

Leave a Comment