ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Νευρικό κλονισμό έχει υποστεί ο 33χρονος που προφυλακίστηκε – Τον εξέτασε ψυχίατρος στη ΓΑΔΑ

Σε άθλια κατάσταση και έχοντας υποστεί νευρικό κλονισμό βρίσκεται ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης που φέρεται ως πελάτης του 12χρονου κοριτσιού.

 

Είχε κλείσει τρία ραντεβού, συναντήθηκε δύο φορές μαζί της και, μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο κρατούμενος στον 7ο όροφο των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, είναι σε άθλια κατάσταση και έχει υποστεί νευρικό κλονισμό. Σε συνδυασμο με την ασιτία, καθώς αρνείται να δεχθει τροφή, ο συνήγορος του ζήτησε την εξέτασή του απο ψυχίατρο.

Πριν λίγη ώρα, αργά την Πέμπτη, μετέβη στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ψυχίατρος προκειμένου να τον εξετάσει και να αποφανθεί αν πρέπει να οδηγηθεί ή όχι σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Την ίδια ώρα, άλλα δυο πρόσωπα που φέρεται να συνομίλησαν με το κοριτσάκι μέσω της «ροζ» πλατφόρμας BlindChat, πέρασαν σήμερα το απόγευμα το κατώφλι της ΓΑΔΑ οπου παρουσιάστηκαν αυτοβούλως για να καταθέσουν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέθανε ο επιχειρηματίας Παντελής Παπαδόπουλος

evosmos

Άργος: «Την αγαπώ αλλά οι πράξεις της την τιμωρήσανε» λέει ο 34χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

evosmos

Βόλος: Πλάκωσε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα – «Με χτυπούσε με γροθιές 20 λεπτά»

evosmos

Leave a Comment